Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover LR4 die tijdens het rijden sterft

Als u een probleem heeft met uw Land Rover LR4 en u kunt er niet achter komen waar dit door wordt veroorzaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn er alleen om u te helpen bij het vinden van antwoorden op deze problemen. Als in jouw geval je Land Rover LR4 stopt tijdens het rijden moet u zich meer dan zorgen maken over dit probleem. In deze handleiding helpen we je de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te horen dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, heel wat verschillende complicaties kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Land Rover LR4 zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden . Om dit te doen, zullen we nu alle onderdelen vermelden waarvan is ontdekt dat ze erbij betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Land Rover LR4 tijdens het rijden sterft.

Land Rover LR4 DAT wordt uitgeschakeld tijdens het rijden: de betrokken onderdelen

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de bron van uw Land Rover LR4 die tijdens het rijden sterft. Onderzoek alle componenten die, indien defect, de oorzaak zijn van het probleem dat u ondervindt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de componenten die chauffeurs behoorlijk wat gedoe bezorgen. Inderdaad, deze klep heeft de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of wordt veroorzaakt door een «stille» rit met uw Land Rover LR4. Dit kan leiden tot een slechte diffusie van de uitlaatgassen en, wanneer deze volledig geblokkeerd is, tot vermogensverlies en mogelijk tot stilstand bij stationair draaien. Bekijk deze gedetailleerde gids voor EGR-klepcomplicaties voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Land Rover LR4 uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet uw elektrische eenheid te controleren, bijvoorbeeld als het een aardedraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig onderbroken elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan vervoeren. Dit is een van de moeilijkste oorzaken om op te sporen … We raden u aan om te proberen een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te vinden, wat zou betekenen dat er zich een elektrische boog heeft gevormd tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult zeker om contact op te nemen met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Ruitenwisser zit vast op Land Rover LR4

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Land Rover LR4 te regelen. Als uw Land Rover LR4-motor zonder waarschuwing afslaat wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest voor de hand liggende triggers, zonder brandstof, stopt de motor. Vaak kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Land Rover LR4 kan er tijdens het rijden vanaf komen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder gezien, maar in deze omstandigheid is dit de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Land Rover LR4 kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal over het algemeen optreden als de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, die voornamelijk betrekking heeft op de contactschakelaar, veroorzaakt soms problemen en zorgt ervoor dat uw Land Rover LR4 tijdens het rijden wordt verwijderd. Dit element, dat nodig is voor het starten van uw auto, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Land Rover LR4 niet normaal functioneert als deze niet werkt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste verklaring dat een Land Rover LR4 tijdens het rijden stopt, is de bobine. Deze oorsprong is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het net zo goed mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een kapotte dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie in de accu voorkomen dat uw Land Rover LR4 gaat werken, omdat hij niet meer in staat zal zijn om de belangrijkste onderdelen van uw motor van stroom te voorzien.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Land Rover LR4, wat te doen?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover LR4, aarzel dan niet om onze Land Rover LR4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector