Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Range Rover Evoque die sterft tijdens het rijden

Als u een probleem heeft met uw Land Rover Range Rover Evoque en u kunt niet achterhalen waar het vandaan komt, maak u dan geen zorgen, we zijn alleen op deze website om u te helpen oplossingen voor deze problemen te vinden. Als in uw situatie uw Land Rover Range Rover Evoque stopt tijdens het rijden , moet u meer dan last hebben van dit probleem. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn om te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, nogal wat verschillende complicaties kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het oogpunt van hoe uw Land Rover Range Rover Evoque zich gedraagt wanneer het sterft tijdens het rijden. Om dit te bereiken, zullen we nu alle componenten opsommen waarvan is vastgesteld dat ze betrokken zijn en de trigger van hun falen wanneer de Land Rover Range Rover Evoque sterft tijdens het rijden.

Land Rover Range Rover Evoque DIE UITSLUITT HOEWEL RIJDEN: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de bron van uw Land Rover Range Rover Evoque die tijdens het rijden uitvalt. Bestudeer alle elementen die, indien gebroken, de oorzaak zijn van het probleem dat u doormaakt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de componenten die de chauffeurs nogal wat gedoe bezorgen. In feite heeft deze klep de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of door een «stil» rijden van uw Land Rover Range Rover Evoque. Dit kan resulteren in een slechte uitlaatgasdiffusie en, wanneer het volledig geblokkeerd is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair toerental. Bekijk deze complete handleiding voor EGR-klepcomplicaties voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Schakelt uw Land Rover Range Rover Evoque uit tijdens het rijden? Vergeet niet naar uw elektrische systeem te kijken, of het nu bijvoorbeeld een aarddraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een totaal onderbroken elektrisch circuit dat geen stroom meer kan transporteren. Dit is een van de moeilijkste motieven om op te sporen… We raden u aan te proberen een «verbrand» deel van de aardingsdraad te ontdekken, wat zou kunnen betekenen dat er een elektrische boog is ontstaan ​​tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult zeker om contact op te nemen met een professional om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Lambdasondeprobleem bij Land Rover Range Rover Sport

STATIONAIRE ACTUATOR

De bedoeling van dit onderdeel is om het stationaire toerental van uw Land Rover Range Rover Evoque te regelen. Als uw Land Rover Range Rover Evoque-motor zonder waarschuwing stopt wanneer u stilstaat, zoals bij een rood stoplicht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest logische triggers, zonder brandstof, stopt de motor. Soms kan in de loop der jaren het brandstofpompfilter verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Land Rover Range Rover Evoque kan tijdens het rijden kwijtraken.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde reflectie als eerder ontdekt, maar in deze situatie is het de laatste fase van de brandstofinname in de motor. Vastgelopen verstuivers, een defecte injectiepomp of sensor en uw Land Rover Range Rover Evoque kunnen defect raken of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem treedt meestal op wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, voornamelijk met betrekking tot de contactschakelaar, zal af en toe problemen veroorzaken en ervoor zorgen dat uw Land Rover Range Rover Evoque tijdens het rijden kwijt raakt. Dit onderdeel, dat essentieel is voor het starten van uw auto, dient ook als antidiefstalbeveiliging, die voorkomt dat uw Land Rover Range Rover Evoque normaal functioneert als deze defect raakt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste verklaring dat een Land Rover Range Rover Evoque stopt tijdens het rijden is de bobine. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s, aangezien de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw bobines te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

Weiterlesen:
Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Land Rover Range Rover?

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het ook mogelijk om het slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een kapotte dynamo. In beide situaties zal het gebrek aan energie die in de batterij is opgeslagen, voorkomen dat uw Land Rover Range Rover Evoque werkt, omdat deze niet langer in staat is om de belangrijkste onderdelen van uw motor van stroom te voorzien.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover Evoque categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector