Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Range Rover Evoque-motor ratelt als hij koud is

Regelmatige geluiden op uw auto tegenkomen, is meestal schokkend, een auto is zo uitgebreid dat het meestal moeilijk is om de oorsprong ervan te identificeren en zelfs nog problematischer om het onderdeel te vinden dat hem activeert. Mocht u ook al last hebben gehad van een koud motorgeluid op uw Land Rover Range Rover Evoque, dan kunnen wij u uiteraard helpen. In werkelijkheid heeft onze redactie besloten om dit artikel samen te stellen om de belangrijkste triggers van een motor die rammelt als hij koud is op uw Land Rover Range Rover Evoque. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het opstarten, dan vanwege verkeerde olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Land Rover Range Rover Evoque rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Land Rover Range Rover Evoque met name bij het starten een koude rammel maakt en die daarna vrij snel wegtrekt, is het mogelijk dat uw motorsmering hiervoor verantwoordelijk is. In werkelijkheid kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en deze naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kapot gaan en het kost daarom enige tijd om de olie te laten rijzen als deze nog erg dik is. Als dit bij u het geval is, moet de motor die uw Land Rover Range Rover Evoque dichtslaat na enkele tientallen seconden weer normaal functioneren omdat de smering van de motor normaal zal plaatsvinden. Controleer de staat van de motor.

Motor van mijn Land Rover Range Rover Evoque die rammelt als hij koud is vanwege te vloeibare olie

Een andere situatie die een motor die koud rammelt op uw Land Rover Range Rover Evoque kan rechtvaardigen, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet de beste was, inderdaad, motoroliën verschillen qua viscositeit, die we zullen bespreken met de «W» -waarde , hoe hoger deze waarde hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat de smering die deze toelaat bij koude toestand niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt geadviseerd, als uw motor sterk klikt of aanhoudt op uw Land Rover Range Rover Evoque, aarzel niet om deze te verversen met de juiste olie.

Weiterlesen:
Hoe lees ik de foutcode op Land Rover Range Rover Evoque?

Motor die rammelt als hij koud is op mijn Land Rover Range Rover Evoque oorzaak van de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo problemen met starten als het koud is, het kan zijn dat uw Land Rover Range Rover Evoque gloeibougies bijna goed zijn om te worden vervangen. In werkelijkheid zal een dode bougie ervoor zorgen dat de aangesloten cilinder niet warm wordt en een sterker geratel op een motor veroorzaken. dat er maar één bezorgd is zoals zij allemaal. Hier hebben we u uitgelegd wat de belangrijkste oorzaken zijn van een koude motor in een auto. Aarzel niet om onze pagina te lezen die gespecialiseerd is in uw auto om meer informatie te vinden over alle pechgevallen met betrekking tot uw motorvoertuig.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector