Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Range Rover Evoque touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het uitgebreide gebruik van smartphones, een 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s de richting zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de Land Rover Range Rover Evoque zou kunnen worden toegevoegd, worden sinds een paar jaar veel auto’s uitgerust met touchscreens. Toch zorgt dit voor een bepaald comfort, met techniek komt ook de zorg. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een probleem met touchscreen dat niet meer werkt op de Land Rover Range Rover Evoque. Om dit te bereiken, gaan we om te beginnen de voordelen zien van een touchscreen in uw motorvoertuig, daarna de verschillende touchscreen problemen op Land Rover Range Rover Evoque , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op de Land Rover Range Rover Evoque

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van uw Land Rover Range Rover Evoque niet meer functioneert, zullen we eerst alle positieve punten bekijken die deze apparatuur u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de maker en niet die zijn gekocht in autocentra. In dit artikel vindt u een opsomming van de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een in uw motorvoertuig ingebouwd touchscreen:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De capaciteit om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van een flink formaat.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Land Rover Range Rover Evoque aan te zetten?

.

Land Rover Range Rover Evoque touchscreen problemen

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Land Rover Range Rover Evoque niet meer? Om dit te bereiken, hebben we geprobeerd alle problemen op de touchscreens van uw motorvoertuig te identificeren. Er zijn niet 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, zijn in dit artikel de belangrijkste die u mogelijk tegenkomt:

 • Het touchscreen op mijn Land Rover Range Rover Evoque gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basale situaties op een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Land Rover Range Rover Evoque gaat zonder reden aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen van de Land Rover Range Rover Evoque op te lossen?

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Land Rover Range Rover Evoque niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het waarschijnlijk een bug die u ervaart, u moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Land Rover Range Rover Evoque updaten door deze tutorial te volgen.
 • Het touchscreen van uw Land Rover Range Rover Evoque schakelt zonder reden aan en uit: In deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een motorvoertuigelektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe versnellingsbakolie verversen op Land Rover Range Rover?

Als je meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector