Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Range Rover-motor rammelt als het koud is

Regelmatige geluiden van uw auto hebben de neiging om verontrustend te zijn, een auto is zo gecompliceerd dat het over het algemeen lastig is om de bron te lokaliseren en nog uitdagender om het onderdeel te vinden dat hem drijft. Mocht ook u eerder te maken hebben gehad met een koud motorgeluid op uw Land Rover Range Rover, dan kunnen wij u duidelijk ondersteunen. Onze redactie besloot inderdaad dit document te produceren om de belangrijkste motieven van een motor die ratelt als het koud is op uw Land Rover Range Rover. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het starten, dan vanwege verkeerde olie en tot slot vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Land Rover Range Rover rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Land Rover Range Rover een koud rammelen genereert, met name bij het starten en daarna snel vervaagt, is het mogelijk dat uw motorsmering een storing heeft. Inderdaad, de oliezeef (het deel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kan kapot gaan en daarom enige tijd nodig hebben om de olie te laten stijgen als deze nog steeds erg dik is. Als dit uw situatie is, zou de motor die uw Land Rover Range Rover dichtslaat na een paar tientallen seconden weer normaal moeten werken omdat de smering van de motor op natuurlijke wijze gebeurt, zorg ervoor dat u de staat van de motor controleert.

Motor van mijn Land Rover Range Rover die ratelt als hij koud is door te vloeibare olie

Een andere optie die een motor die koud ratelt op uw Land Rover Range Rover kan rechtvaardigen, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet perfect was, inderdaad, motoroliën verschillen op hun viscositeit, wat we zullen contrasteren met de «W» -waarde, hoe hoger deze waarde is, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is geplukt, is het mogelijk dat bij koude de smering die het toelaat, niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt voorgesteld, of het klikken van uw motor sterk is of als het aanhoudt op uw Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometers op laag brandstofverbruik met mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Motor die rammelt als het koud is op mijn Land Rover Range Rover vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicaties beginnen als het koud is, kunnen uw Land Rover Range Rover-gloeibougies defect zijn. Inderdaad, een dode bougie zorgt ervoor dat de aangesloten cilinder niet opwarmt en veroorzaakt een sterker rammelen op een Land Rover Range Rover motor, dus overweeg om de staat van uw bougies afzonderlijk te testen met behulp van een multimeter, het kan zijn dat alleen men maakt zich zorgen zoals ze allemaal. Hier hebben we u de belangrijkste motieven van een motor die koud op een auto slaat onthuld. Aarzel niet om onze gespecialiseerde pagina voor uw auto te raadplegen voor aanvullende informatie over alle storingen met betrekking tot uw motorvoertuig.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector