Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Range Rover Sport die sterft tijdens het rijden

Als u een probleem heeft met uw Land Rover Range Rover Sport en u kunt niet achterhalen waar deze vandaan komt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn er alleen om u te helpen antwoorden op deze complicaties te vinden. Als in uw situatie uw Land Rover Range Rover Sport stopt tijdens het rijden , u zult meer dan verontrust zijn door deze kwestie. In deze gids helpen we je de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het oogpunt van hoe uw Land Rover Range Rover Sport zich gedraagt ​​wanneer het sterft tijdens het rijden. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we nu alle componenten vermelden waarvan is ontdekt dat ze erbij betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Land Rover Range Rover Sport sterft tijdens het rijden.

Land Rover Range Rover Sport DAT wordt uitgeschakeld tijdens het rijden: de betrokken onderdelen

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de oorsprong van uw Land Rover Range Rover Sport die tijdens het rijden sterft. Onderzoek alle onderdelen die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u tegenkomt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de onderdelen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. In feite heeft deze klep de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of wordt veroorzaakt door een «stille» rit met uw Land Rover Range Rover Sport. Dit kan resulteren in een slechte diffusie van uitlaatgassen en, wanneer deze volledig verstopt is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Blader door dit uitgebreide artikel naar EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Land Rover Range Rover Sport uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet uw elektrische eenheid te onderzoeken, bijvoorbeeld als het een aarddraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan vervoeren. Dit is een van de moeilijkste motieven om op te sporen … We raden u aan een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te ontdekken, wat zou betekenen dat er een elektrische boog is ontstaan ​​tussen een kabel en de carrosserie, maar u moet dit absoluut doen neem contact op met een professional om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe repareer ik een olielek op mijn Land Rover Range Rover Sport?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Land Rover Range Rover Sport te regelen. Als de motor van uw Land Rover Range Rover Sport zonder waarschuwing stopt wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest rationele triggers, zonder brandstof, stopt de motor. Af en toe kan het brandstofpompfilter in de loop van de jaren verstopt raken of de brandstofpomp is zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Land Rover Range Rover Sport kan er tijdens het rijden vanaf komen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder ontdekt, maar in deze situatie is dit de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Land Rover Range Rover Sport kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem verschijnt meestal als de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, specifiek met betrekking tot zijn contactschakelaar, zal u vaak problemen bezorgen en uw Land Rover Range Rover Sport veroorzaken om tijdens het rijden van de hand te doen. Dit element, dat belangrijk is voor het starten van uw auto, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Land Rover Range Rover Sport niet normaal functioneert als hij niet werkt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste verklaring dat een Land Rover Range Rover Sport tijdens het rijden stopt, is de bobine. Deze oorsprong is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

Weiterlesen:
Schakeltrillingen op Land Rover Range Rover Evoque ?

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het net zo goed mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een beschadigde dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie in de accu voorkomen dat uw Land Rover Range Rover Sport gaat werken, omdat hij niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motorunit kan aandrijven.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Sport in de categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector