Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Range Rover Sport-motor rammelt als het koud is

Geconfronteerd worden met regelmatige geluiden op uw auto is vaak schokkend, een motorvoertuig is zo uitgebreid dat het meestal ingewikkeld is om de bron te achterhalen en nog moeilijker om het onderdeel te vinden dat het veroorzaakt. Mocht u ook al last hebben gehad van een koud motorgeluid op uw Land Rover Range Rover Sport, dan kunnen wij u uiteraard ondersteunen. We hebben er inderdaad voor gekozen om dit artikel te produceren om de belangrijkste triggers van een motor die rammelt als het koud is op uw Land Rover Range Rover Sport. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het starten, dan vanwege verkeerde olie en tot slot vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Land Rover Range Rover Sport rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Land Rover Range Rover Sport een koud rammelen veroorzaakt, met name bij het starten en die snel daarna eindigt, is het mogelijk dat uw motorsmering de schuld is. Inderdaad, de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kan defect zijn en daarom enige tijd nodig hebben om de olie te laten stijgen als deze nog steeds zeer stroperig is. Als dit uw geval is, moet de motor die uw Land Rover Range Rover Sport dichtslaat na een paar tientallen seconden weer normaal werken omdat de smering van de motor op natuurlijke wijze gebeurt, zorg ervoor dat u de staat van de motor onderzoekt.

Weiterlesen:
Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Motor van mijn Land Rover Range Rover Sport die ratelt als hij koud is door te vloeibare olie

Een andere situatie die een motor die koud ratelt op uw Land Rover Range Rover Sport kan verklaren, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet perfect was, in werkelijkheid verschillen motoroliën op hun viscositeit, die we zullen vergelijken met de «W» waarde, hoe hoger deze waarde is, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat bij koude de smering die het toestaat niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt voorgesteld, als het klikken van uw motor sterk is of als het aanhoudt op uw Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Motor die rammelt als het koud is op mijn Land Rover Range Rover Sport vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo problemen die beginnen als het koud is, kunnen uw Land Rover Range Rover Sport-gloeibougies defect zijn. Inderdaad, een dode bougie zorgt ervoor dat de aangesloten cilinder niet opwarmt en veroorzaakt een sterker rammelen op een Land Rover Range Rover Sport-motor, dus denk erover na om de staat van uw bougies afzonderlijk te onderzoeken met behulp van een multimeter, het kan zijn dat alleen men is er net als allemaal bij betrokken. Hier hebben we u de belangrijkste oorzaken van een motor die koud op een auto slaat onthuld. Aarzel niet om onze pagina gewijd aan uw auto te lezen voor aanvullende informatie over alle storingen die verband houden met uw auto.

Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op de Land Rover Range Rover?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector