Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het touchscreen van de Land Rover Range Rover werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het intensieve gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s bij de koers zouden blijven. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Land Rover Range Rover zou kunnen worden geïntegreerd, zijn sinds enkele jaren veel auto’s uitgerust met touchscreens. Toch geeft dit een bepaald comfort, bij techniek komen ook de problemen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen een probleem met het touchscreen dat niet meer werkt op Land Rover Range Rover. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst de kenmerken van een touchscreen in je auto ontdekken, en vervolgens de verschillende touchscreen-problemen op de Land Rover Range Rover , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Land Rover Range Rover

Voordat we kunnen nagaan waarom het touchscreen van uw Land Rover Range Rover niet meer werkt, gaan we eerst alle positieve aspecten ontdekken die deze uitrusting u zal opleveren. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die van de producent en niet die die in autocentra zijn gekocht. In dit artikel vindt u een lijst met de voordelen en interessante kenmerken van een touchscreen dat bij uw auto is inbegrepen:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot veel instellingsopties op zijn auto vanwege het besturingssysteem dat op het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrische Land Rover Range Rover Evoque installeren?

.

Land Rover Range Rover Complicaties op het aanraakscherm

We gaan nu verder met het gedeelte dat u het meest wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Land Rover Range Rover niet meer? Om dit te bereiken hebben we geprobeerd alle problemen op de touchscreens van uw auto te achterhalen. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die u mogelijk ondervindt:

 • Het aanraakscherm van mijn Land Rover Range Rover gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende situaties bij een auto met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om dit probleem op te lossen
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als uw scherm vastloopt op een pagina en deze niet meer reageert, is er waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van uw scherm.
 • Het touchscreen van mijn Land Rover Range Rover gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Touchscreen Land Rover Range Rover corrigeren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Land Rover Range Rover niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het aanraakscherm:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in die omstandigheid, zoals we al eerder zeiden, is het waarschijnlijk een bug die je doormaakt, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met uw dealer. Als alleen uw GPS problemen ondervindt, kunt u de GPS van uw Land Rover Range Rover bijwerken door deze tutorial te volgen.
 • Het aanraakscherm van uw Land Rover Range Rover wordt zonder reden aan- en uitgeschakeld: in deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor een elektrisch raam op Land Rover Range Rover?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector