Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lekkende injector op mijn Lincoln Continental, wat te doen?

Mocht u alert zijn op ongebruikelijke symptomen aan uw auto, dan mag u zich terecht zorgen maken, want een auto vertegenwoordigt een groot jaarbudget en onvoorziene storingen verminderen de rekening niet. Dus wat als je het gevoel hebt dat je een lekkende injector op uw Lincoln Continental? Je kwam er bijna zeker achter dankzij zwarte / olieachtige druppels langs je motor, een onrustige stationair draaien of vreemde zwarte rook. Deze drie manifestaties zijn de belangrijkste signalen van een lekkende injector. Aangezien deze storing ernstigere motorcomplicaties voor uw auto kan veroorzaken, dachten we dat we deze inhoudspagina zouden schrijven om u te helpen de storing van een lekkende injector te valideren en deze op de juiste manier aan te pakken. Om dit te bereiken, zullen we eerst de omstandigheid van onderzoeken benzine-injectoren en dan die van diesel-injectoren Lincoln Continental.

Lekkende injector op mijn Lincoln Continental

Het is belangrijk om te weten dat de injectoren op benzine- en dieselmotoren verschillend zijn, de waarheid is dat het verschil in verbranding tussen deze twee soorten motoren de injectie anders maakt. Het belangrijkste verschil zit in de druk die de injectoren ervaren, bij een benzinemotor varieert deze tussen 3.5 bar voor indirecte injectie en 120 bar voor indirecte injectie.

Lekkende injector op een benzine Lincoln Continental: de verschillende lekken

Opgemerkt dat injectorlekken op een Lincoln Continental uitgerust met een benzinemotor zijn vrij zeldzaam. Dit komt door de veel lagere druk in de benzine-inlaatsystemen. Toch zijn er twee soorten lekken:

 • Lekkage vanaf de bovenkant van de injector:

  Het is aannemelijk dat u een lek heeft vanaf de bovenzijde van de injector, dit is het gedeelte dat aan de brandstofrail is bevestigd, hierbij komt een O-ring.

 • Lekinjector van het onderste deel:

  Ten slotte kunt u een lek tegenkomen dat afkomstig is van het onderste deel van de injector van uw auto, deze zal verschijnen vanaf de kruising met de motor en niet met de rail zoals eerder gezien.

Lekkende injector op mijn Lincoln Lincoln Continental

In tegenstelling tot benzinemotoren met vonkverbranding lopen dieselmotoren op compressie. Dit verbrandingssysteem zorgt voor een zeer hoge druk in de motor, net als de verstuivers. Op deze modellen is de druk meer dan 10 keer hoger dan op de directe injectie van benzinemotoren voor auto’s, tot 1800 tot 2000 bar.

Lekkende injector op diesel Lincoln Continental: de verschillende lekken

In het geval van lekkende dieselverstuivers op uw Lincoln Continentalzijn er drie verschillende soorten lekken:

 • Lekkage van de injectorinlaat:

  In dergelijke gevallen is het een inlaatpijp die na verloop van tijd zal vervormen, over het algemeen zal het lek zich op het klempunt bevinden.

 • Injector retourlekkage:

  Zoals de naam al aangeeft, heeft deze lekkage betrekking op het beheer van de brandstofretour in de injector, deze keer is de injector die lekt op uw Lincoln Continental het resultaat van een O-ring of de plastic tip die lekt.

 • Injector basislek:

  Dit injectielek is een van de meest irritante, het is de verbinding tussen de motor en de injectorneus die lekt bij een koperen afdichting, je zou een luchtgeluid en compressieverlies moeten voelen.

 • Als u na onderzoek olie lekt, maar het komt niet van uw injectoren, raden we u aan deze inhoudspagina te raadplegen over het bestaan ​​van olielekkage op uw Lincoln Continental.

Lekkende injector op mijn Lincoln Continental, hoe het lek te verhelpen

En eindelijk gaan we uitchecken hoe u een lekkende injector op uw auto kunt repareren. Vaak is, zoals we eerder hebben gezien, een lek verbonden aan een versleten afdichting als gevolg van de geleden druk. Maar denk dat de druk in het circuit gigantisch is, zeker bij dieselmotoren. U zult dus enkele maatregelen moeten nemen:

 • Verlaag de druk voordat er wordt gewerkt …
 • Dekt u af om het risico op morsen van brandstof te voorkomen
 • Werk NOOIT aan een draaiende dieselmotorinjector.

Met betrekking tot het reparatiegedeelte van uw lek, zal het vaak beperkt zijn tot het vervangen van de afdichtingen die zijn mislukt:

 • Ontdek de bron van het lek
 • Demonteer de betreffende injector
 • Vervang de bijbehorende afdichtingsset
 • Zet de opstelling weer in elkaar en draai vast met een momentsleutel in overeenstemming met de normen van de fabrikant.

In alle situaties zijn deze interventies niet specifiek moeilijk, maar als u de minste twijfel heeft over de behandeling van uw injector die lekt op uw Lincoln Continental, raden we u aan om dichter bij uw reparatiewerkplaats te komen om slechte behandeling te voorkomen die ernstige schade zou kunnen toebrengen. de staat van uw Lincoln Continental.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Weiterlesen:
Hoe een Lincoln Continental met twee zitplaatsen ombouwen tot een vijfzitter?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector