Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lekkende injector op mijn Lincoln MKC, wat te doen?

Als u op de hoogte wordt gebracht van ongebruikelijke borden op uw voertuig, maakt u zich terecht zorgen, want een auto vertegenwoordigt een enorm jaarlijks budget en onvoorziene storingen verminderen de kosten niet. Dus wat als u denkt dat u een lekkende injector op uw Lincoln MKC? U bent er waarschijnlijk achter gekomen dankzij zwarte / olieachtige druppels langs uw motormotor, een verstoord stationair draaien of abnormale zwarte rook. Deze drie manifestaties zijn de belangrijkste indicatoren van een lekkende injector. Aangezien deze storing kan leiden tot ernstigere motorproblemen bij uw auto, hebben we besloten deze inhoudspagina te produceren om u te helpen de storing van een lekkende injector te bevestigen en deze correct af te handelen. Om dit te bereiken kijken we in eerste instantie naar de omstandigheid van benzine-injectoren en dan die van diesel-injectoren Lincoln MKC.

Lekkende injector op mijn benzine Lincoln MKC

Het is essentieel om te weten dat de injectoren van benzine- en dieselmotoren verschillend zijn, in werkelijkheid maakt het verschil in verbranding tussen deze twee soorten motoren de injectie duidelijk. Het grootste verschil zit in de druk die door de injectoren wordt uitgeoefend, bij een benzinemotor varieert deze tussen 3.5 bar voor indirecte injectie en 120 bar voor indirecte injectie.

Lekkende injector op een benzine Lincoln MKC: de verschillende lekken

Opgemerkt dat injectorlekken op een Lincoln MKC uitgerust met een benzinemotor zijn vrij zeldzaam. Dit komt door de veel lagere druk in de benzine-inlaatsystemen. Er zijn echter twee soorten lekken:

 • Lekkage vanaf de bovenkant van de injector:

  Het is aannemelijk dat u een lek heeft vanaf de bovenzijde van de injector, dit is het onderdeel dat is aangesloten op de brandstofrail, hierbij komt een O-ring.

 • Lekinjector van het onderste deel:

  Ten slotte kunt u een lek tegenkomen dat afkomstig is van het onderste deel van de injector van uw auto, deze komt van de kruising met de motor en niet met de rail zoals eerder gezien.

Lekkende injector op mijn diesel Lincoln MKC

In tegenstelling tot benzinemotoren met vonkverbranding lopen dieselmotoren op compressie. Dit verbrandingssysteem zorgt voor een zeer hoge druk in de motor, net als de verstuivers. Op deze modellen is de druk meer dan 10 keer hoger dan op de directe injectie van benzinemotoren voor auto’s, tot 1800 tot 2000 bar.

Lekkende injector op diesel Lincoln MKC: De verschillende lekken

In het geval van lekkende dieselverstuivers op uw Lincoln MKCzijn er drie verschillende soorten lekken:

 • Lekkage van de injectorinlaat:

  In dit geval is het een inlaatpijp die op de lange termijn zal vervormen, in de meeste gevallen zal het lek zich op het klempunt bevinden.

 • Injector retourlekkage:

  Zoals de naam al aangeeft, heeft deze lekkage betrekking op het beheer van de brandstofretour in de injector, deze keer zal de injector die lekt op uw Lincoln MKC het resultaat zijn van een O-ring of de plastic tip die lekt.

 • Injector basislek:

  Dit injectielek is een van de meest irritante, het is de verbinding tussen de motor en de injectorneus die lekt bij een koperen afdichting, je zou een luchtgeluid en compressieverlies moeten voelen.

 • Als u na controle heeft gecontroleerd dat er olie lekt maar het komt niet van uw injectoren, raden we u aan om door deze inhoudspagina te bladeren over het bestaan ​​van olie die lekt op uw Lincoln MKC.

Lekkende injector op mijn Lincoln MKC, hoe het lek te verhelpen

En tot slot gaan we kijken hoe u een lekkende injector op uw auto kunt repareren. Regelmatig wordt een lek, zoals we eerder hebben gezien, in verband gebracht met een versleten afdichting vanwege de druk die wordt doorstaan. Maar denk dat de druk in het circuit enorm is, vooral bij dieselmotoren. U zult dus enkele veiligheidsmaatregelen moeten nemen:

 • Verlaag de druk voordat er wordt gewerkt …
 • Het maskeert u om het risico van brandstofverspilling te voorkomen
 • Werk NOOIT aan een draaiende dieselmotorinjector.

Wat betreft het reparatiegedeelte van uw lek, is het vaak beperkt tot het vervangen van de verzegelde zegels:

 • Ontdek de bron van het lek
 • Haal de betreffende injector uit elkaar
 • Vervang de bijbehorende afdichtingsset
 • Zet het geheel weer in elkaar en draai vast met een momentsleutel volgens de normen van de fabrikant.

In alle gevallen zijn deze interventies niet automatisch erg moeilijk, maar als u de minste aarzeling heeft bij de behandeling van uw injector die lekt op uw Lincoln MKC, raden we u aan om dichter bij uw motormonteur te komen om slechte bediening te voorkomen die aanzienlijk zou kunnen de conditie van uw Lincoln MKC schaden.

Wanneer u nog vragen heeft over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Versnellingsvibraties op Lincoln MKS, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector