Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lekkende injector op mijn Lincoln MKS, wat te doen?

In het geval dat u alert bent op onregelmatige signalen op uw auto, hoeft u zich geen zorgen te maken, want een auto vertegenwoordigt een enorm jaarlijks budget en plotselinge defecten verlaagt de kosten niet. Dus wat als je het gevoel hebt dat je een lekkende injector op uw Lincoln MKS? U bent er waarschijnlijk achter gekomen dankzij zwarte / olieachtige druppels langs uw motormotor, onrustige stationair draaien of ongebruikelijke zwarte rook. Deze drie manifestaties zijn de belangrijkste indicatoren van een lekkende injector. Aangezien dit falen kan leiden tot grotere motorische problemen bij uw auto, dachten we dat we dit artikel zouden opstellen om u te helpen het falen van een lekkende injector te garanderen en deze op de juiste manier aan te pakken. Om dit te doen, zullen we eerst het geval van bekijken benzine-injectoren en dan die van diesel-injectoren Lincoln MKS.

Lekkende injector op mijn Lincoln MKS

Het is essentieel om te weten dat de injectoren op benzine- en dieselmotoren anders zijn, de realiteit is dat het verschil in verbranding tussen deze twee soorten motoren de injectie anders maakt. Het belangrijkste verschil zit in de druk die wordt uitgeoefend door de injectoren, bij een benzinemotor varieert deze tussen 3.5 bar voor indirecte injectie en 120 bar voor indirecte injectie.

Lekkende injector op een benzine Lincoln MKS: de verschillende lekken

Dat moet worden vermeld injector lekken op een Lincoln MKS uitgerust met een benzinemotor zijn vrij zeldzaam. Dit komt door de veel lagere druk in de benzine-inlaatsystemen. Toch zijn er twee soorten lekken:

 • Lekkage vanaf de bovenkant van de injector:

  Het is mogelijk dat u een lek heeft vanaf de bovenzijde van de injector, dit is het gedeelte dat is gekoppeld aan de brandstofrail, hierbij komt een O-ring.

 • Lekinjector van het onderste deel:

  Ten slotte kunt u een lek ervaren dat afkomstig is van het onderste deel van de injector van uw auto, dit komt van de kruising met de motor en niet met de rail zoals eerder gezien.

Lekkende injector op mijn diesel Lincoln MKS

In tegenstelling tot benzinemotoren met vonkverbranding lopen dieselmotoren op compressie. Deze verbrandingsprocedure genereert een zeer hoge druk in de motor, evenals de injectoren. Op deze modellen is de druk meer dan 10 keer hoger dan op de directe injectie van benzinemotoren voor auto’s, tot 1800 tot 2000 bar.

Lekkende injector op diesel Lincoln MKS: De verschillende lekken

Bij lekkende dieselverstuivers op uw Lincoln MKSzijn er drie verschillende soorten lekken:

 • Lekkage van de injectorinlaat:

  In dit geval is het een inlaatpijp die op de lange duur zal vervormen, meestal zal het lek zich op het klempunt bevinden.

 • Injector retourlekkage:

  Zoals de naam al aangeeft, heeft deze lekkage betrekking op het beheer van de brandstofretour in de injector, deze keer wordt de injector die lekt op uw Lincoln MKS veroorzaakt door een O-ring of de plastic tip die lekt.

 • Injector basislek:

  Dit injectielek is een van de meest lastige, het is de verbinding tussen de motor en de injectorneus die lekt bij een koperen afdichting, u zou een luchtgeluid en compressieverlies moeten tegenkomen.

 • Als u na controle heeft gecontroleerd dat er olie lekt maar het komt niet van uw injectoren, raden we u aan dit artikel te lezen over het bestaan ​​van olie die lekt op uw Lincoln MKS.

Lekkende injector op mijn Lincoln MKS, hoe het lek te verhelpen

En tot slot gaan we uitchecken hoe u een lekkende injector op uw auto kunt repareren. Heel vaak gaat, zoals we eerder hebben gezien, een lek gepaard met een versleten afdichting als gevolg van de doorstaan ​​druk. Maar denk dat de druk in het circuit enorm is, vooral bij dieselmotoren. U zult dus enkele maatregelen moeten nemen:

 • Verlaag de druk voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd …
 • Het maskeert u om het risico van brandstofverspilling te voorkomen
 • Werk NOOIT aan een draaiende dieselmotorinjector.

Wat betreft het reparatiegedeelte van uw lek, zal het vaak beperkt blijven tot het vervangen van de afdichtingen die zijn mislukt:

 • Zoek de bron van het lek
 • Demonteer de betreffende injector
 • Vervang de bijbehorende afdichtingsset
 • Zet de opstelling weer in elkaar en draai vast met een momentsleutel in overeenstemming met de normen van de fabrikant.

In alle gevallen zijn deze interventies niet per se erg moeilijk, maar als u de minste aarzeling heeft bij de behandeling van uw injector die lekt op uw Lincoln MKS, raden we u aan om dichter bij uw automonteur te komen om slechte bediening te voorkomen die aanzienlijk zou kunnen de conditie van uw Lincoln MKS schaden.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Lincoln MKC, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector