Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lekkende injector op mijn Lincoln MKX, wat te doen?

In het geval dat u op de hoogte wordt gebracht van onregelmatige signalen op uw voertuig, maakt u zich terecht zorgen, want een auto vertegenwoordigt een enorm jaarlijks budget en plotselinge defecten verminderen de kosten niet. Dus wat als u denkt dat u een lekkende injector op uw Lincoln MKX? U bent er waarschijnlijk achter gekomen dankzij zwarte / olieachtige druppels langs uw motoreenheid, een verstoord stationair draaien of abnormale zwarte rook. Deze drie symptomen zijn de belangrijkste indicatoren van een lekkende injector. Aangezien dit probleem meer kritieke motorproblemen op uw auto kan veroorzaken, hebben we besloten de inhoud van dit artikel te publiceren om u te helpen ervoor te zorgen dat een lekkende injector faalt en deze correct afhandelt. Om dit te bereiken, zullen we eerst de case van bekijken benzine-injectoren en dan die van diesel-injectoren Lincoln MKX.

Lekkende injector op mijn benzine Lincoln MKX

Het is belangrijk om te weten dat de injectoren van benzine- en dieselmotoren verschillend zijn, in feite maakt het verschil in verbranding tussen deze twee soorten motoren de injectie duidelijk. Het belangrijkste verschil zit in de druk die wordt uitgeoefend door de injectoren, bij een benzinemotor varieert deze tussen 3.5 bar voor indirecte injectie en 120 bar voor indirecte injectie.

Lekkende injector op een benzine Lincoln MKX: de verschillende lekken

Dat moet gezegd worden injector lekken op een Lincoln MKX uitgerust met een benzinemotor zijn vrij zeldzaam. Dit komt door de veel lagere druk in de benzine-inlaatsystemen. Er zijn echter twee soorten lekken:

 • Lekkage vanaf de bovenkant van de injector:

  Het is mogelijk dat u een lek heeft vanaf de bovenzijde van de injector, dit is het onderdeel dat is aangesloten op de brandstofrail, hierbij komt een O-ring.

 • Lekinjector van het onderste deel:

  Ten slotte kunt u een lek ervaren dat afkomstig is van het onderste deel van de injector van uw auto, deze zal verschijnen vanaf de kruising met de motor en niet met de rail zoals eerder gezien.

Lekkende injector op mijn diesel Lincoln MKX

In tegenstelling tot benzinemotoren met vonkverbranding lopen dieselmotoren op compressie. Dit verbrandingssysteem produceert een zeer hoge druk in de motor, evenals de verstuivers. Bij deze modellen is de druk meer dan 10 keer hoger dan bij de directe injectie van auto-benzinemotoren, tot 1800 tot 2000 bar.

Lekkende injector op diesel Lincoln MKX: de verschillende lekken

Bij lekkende dieselverstuivers op uw Lincoln MKXzijn er drie verschillende soorten lekken:

 • Lekkage van de injectorinlaat:

  In dit geval is het een inlaatpijp die na verloop van tijd zal vervormen, over het algemeen zal het lek zich op het klempunt bevinden.

 • Injector retourlekkage:

  Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze lekkage betrekking op het beheer van de brandstofretour in de injector, deze keer wordt de injector die lekt op uw Lincoln MKX veroorzaakt door een O-ring of de plastic tip die lekt.

 • Injector basislek:

  Dit injectielek is een van de meest hinderlijke, het is de verbinding tussen de motor en de injectorneus die lekt bij een koperen afdichting, u zou een luchtgeluid en compressieverlies moeten tegenkomen.

 • Als u na onderzoek olie lekt, maar het komt niet van uw injectoren, raden we u aan om door dit artikel te bladeren over het bestaan ​​van olielekkage op uw Lincoln MKX.

Lekkende injector op mijn Lincoln MKX, hoe het lek te verhelpen

En om te eindigen gaan we een kijkje nemen hoe u een lekkende injector op uw auto kunt repareren. Vaak is een lek, zoals we eerder hebben gezien, verbonden met een versleten afdichting vanwege de geleden druk. Maar denk dat de druk in het circuit enorm is, vooral bij dieselmotoren. U zult dus enkele veiligheidsmaatregelen moeten nemen:

 • Verlaag de druk voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd …
 • Dekt u af om het risico op morsen van brandstof te voorkomen
 • Werk NOOIT aan een draaiende dieselmotorinjector.

Met betrekking tot het reparatiegedeelte van uw lek, zal het regelmatig worden beperkt tot het vervangen van de verzegelde afdichtingen:

 • Situeer de bron van het lek
 • Demonteer de betreffende injector
 • Vervang de bijbehorende afdichtingsset
 • Zet het geheel weer in elkaar en draai vast met een momentsleutel volgens de normen van de fabrikant.

In alle gevallen zijn deze interventies niet automatisch gecompliceerd, maar als u de kleinste onzekerheid heeft bij de behandeling van uw injector die lekt op uw Lincoln MKX, raden we u aan om dichter bij uw automonteur te komen om slechte manipulatie te voorkomen die kritieke schade zou kunnen berokkenen de staat van uw Lincoln MKX.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKX in de categorie Lincoln MKX.

Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Lincoln MKX, wat moet ik doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector