Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lekkende injector op mijn Lincoln Navigator, wat te doen?

Wanneer u alert bent op onregelmatige signalen op uw auto, hebt u gelijk dat u zich zorgen maakt, want een auto vertegenwoordigt een enorm jaarlijks budget en plotselinge defecten verminderen de kosten niet. Dus wat als u merkt dat u een lekkende injector op uw Lincoln Navigator? U bent er waarschijnlijk achter gekomen dankzij zwarte / olieachtige druppels langs uw motoreenheid, een verstoord stationair draaien of ongebruikelijke zwarte rook. Deze drie manifestaties zijn de belangrijkste tekenen van een lekkende injector. Aangezien deze problemen uw motor grotere motorproblemen kunnen opleveren, hebben we besloten deze inhoudspagina te publiceren om u te helpen de storing van een lekkende injector te bevestigen en deze correct aan te pakken. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de omstandigheid van benzine-injectoren en dan die van diesel-injectoren Lincoln Navigator.

Lekkende injector op mijn Lincoln Navigator

Het is belangrijk om te weten dat de injectoren op benzine- en dieselmotoren verschillend zijn, in feite maakt het verschil in verbranding tussen deze twee soorten motoren de injectie duidelijk. Het wezenlijke verschil zit in de druk die door de injectoren wordt uitgeoefend, bij een benzinemotor varieert deze tussen 3.5 bar voor indirecte injectie en 120 bar voor indirecte injectie.

Lekkende injector op een benzine Lincoln Navigator: de verschillende lekken

Dat moet worden vermeld lekken van injectoren op een Lincoln Navigator die is uitgerust met een benzinemotor komen niet vaak voor. Dit komt door de veel lagere druk in de benzine-inlaatsystemen. Toch zijn er twee soorten lekken:

 • Lekkage vanaf de bovenkant van de injector:

  Het is denkbaar dat u een lek heeft vanaf de bovenkant van de injector, dit is het onderdeel dat aan de brandstofrail is bevestigd, hierbij komt een O-ring.

 • Lekinjector van het onderste deel:

  Eindelijk kunt u een lek tegenkomen dat uit het onderste deel van de injector van uw auto komt, deze komt van de kruising met de motor en niet met de rail zoals eerder gezien.

Lekkende injector op mijn diesel Lincoln Navigator

In tegenstelling tot benzinemotoren met vonkverbranding lopen dieselmotoren op compressie. Deze verbrandingsprocedure genereert een zeer hoge druk in de motor, evenals de injectoren. Op deze modellen is de druk meer dan 10 keer hoger dan op de directe injectie van benzinemotoren voor auto’s, tot 1800 tot 2000 bar.

Lekkende injector op diesel Lincoln Navigator: de verschillende lekken

In het geval van lekkende dieselverstuivers op uw Lincoln Navigatorzijn er drie verschillende soorten lekken:

 • Lekkage van de injectorinlaat:

  In dit geval is het een inlaatpijp die na verloop van tijd zal vervormen, in de meeste gevallen zal het lek zich op het klempunt bevinden.

 • Injector retourlekkage:

  Zoals de naam al aangeeft, heeft deze lekkage betrekking op het beheer van de brandstofretour in de injector, deze keer is de injector die lekt op uw Lincoln Navigator het resultaat van een O-ring of de plastic tip die lekt.

 • Injector basislek:

  Dit injectielek is een van de meest hinderlijke, het is de verbinding tussen de motor en de injectorneus die lekt bij een koperen afdichting, je zou een luchtgeluid en compressieverlies moeten voelen.

 • Als u na controle heeft gecontroleerd dat er olie lekt maar het komt niet van uw injectoren, raden we u aan om door deze inhoudspagina te bladeren over het bestaan ​​van olie die lekt op uw Lincoln Navigator.

Lekkende injector op mijn Lincoln Navigator, hoe het lek te verhelpen

En tot slot gaan we kijken hoe u een lekkende injector op uw auto kunt repareren. Heel vaak is een lek, zoals we eerder hebben gezien, verbonden met een versleten afdichting als gevolg van de geleden druk. Maar denk dat de druk in het circuit enorm is, vooral bij dieselmotoren. U moet dus enkele voorzorgsmaatregelen nemen:

 • Verlaag de druk voordat er wordt gewerkt …
 • Dekt u af om het risico op morsen van brandstof te voorkomen
 • Werk NOOIT aan een draaiende dieselmotorinjector.

Wat betreft het reparatiegedeelte van uw lek, zal het regelmatig beperkt blijven tot het vervangen van de defecte zegels:

 • Ontdek de bron van het lek
 • Demonteer de betreffende injector
 • Vervang de bijbehorende afdichtingsset
 • Zet de opstelling weer in elkaar en draai vast met een momentsleutel in overeenstemming met de normen van de fabrikant.

In alle situaties zijn deze interventies niet onvermijdelijk moeilijk, maar als u de minste aarzeling heeft bij de behandeling van uw injector die lekt op uw Lincoln Navigator, raden we u aan om dichter bij uw monteur te komen om slechte bediening te voorkomen die de staat van uw Lincoln Navigator.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Navigator in de categorie Lincoln Navigator.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Lincoln Navigator, wat moet ik doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector