Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus ES die sterft tijdens het rijden

Als u een probleem hebt met uw Lexus ES en u kunt er niet achter komen waar het door wordt veroorzaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken. We gaan alleen in dit artikel om u te helpen bij het vinden van antwoorden op deze problemen. Als in jouw geval je Lexus ES stopt tijdens het rijden , moet je meer dan last hebben van dit probleem. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te horen dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Lexus ES zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we nu alle componenten vermelden waarvan is ontdekt dat ze erbij betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Lexus ES sterft tijdens het rijden.

Lexus ES DAT AL RIJDEN RIJDT: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen u namelijk helpen met uw onderzoek naar de oorsprong van uw Lexus ES die sterft tijdens het rijden. Onderzoek alle componenten die, indien defect, de oorzaak zullen zijn van het probleem dat u ondervindt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de elementen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. Inderdaad, deze klep heeft de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of door een «stil» rijden van uw Lexus ES. Dit kan resulteren in een slechte diffusie van uitlaatgassen en, wanneer deze volledig verstopt is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Lees deze uitgebreide gids voor EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Lexus ES uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet om uw elektrische eenheid te bekijken, of het nu een aardedraad is, die bijvoorbeeld kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig kapot elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan dragen. Dit is een van de meest gecompliceerde motieven om op te sporen … We raden u aan een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te lokaliseren, wat zou betekenen dat er een elektrische boog is gevormd tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult het zeker neem contact op met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Stuck trunk op Lexus ES, wat kan ik doen?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Lexus ES te regelen. Als uw Lexus ES-motoreenheid plotseling stopt wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest voor de hand liggende motieven, zonder brandstof, stopt de motor. Soms kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Lexus ES kan tijdens het rijden stoppen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder gezien, maar in deze omstandigheid is dit de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Lexus ES kunnen buiten dienst worden gesteld of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal in de meeste gevallen optreden wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, voornamelijk met betrekking tot de contactschakelaar, veroorzaakt vaak problemen en zorgt ervoor dat uw Lexus ES stopt tijdens het rijden. Dit onderdeel, dat belangrijk is voor het starten van uw auto, dient ook als diefstalbeveiliging, waardoor uw Lexus ES niet normaal functioneert als deze defect raakt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste reden waarom een ​​Lexus ES tijdens het rijden stopt, is de bobine. Deze oorsprong is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het ook mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een kapotte dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie die in de batterij is opgeslagen, voorkomen dat uw Lexus ES werkt, omdat deze niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motorunit van stroom kan voorzien.

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Lexus ES, wat te doen?

Als u meer handleidingen over de Lexus ES wilt, ga dan naar onze Lexus ES-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector