Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus GS-motor rammelt als het koud is

Het slachtoffer worden van constante geluiden op uw auto is waarschijnlijk onaangenaam, een voertuig is zo uitgebreid dat het over het algemeen een uitdaging is om de bron te achterhalen en zelfs nog problematischer om het onderdeel te vinden dat de motor motiveert. In het geval dat u ook eerder een koud motorgeluid tegenkwam op uw Lexus GS, kunnen we u zeker ondersteunen. In werkelijkheid hebben we de beslissing genomen om de inhoud van dit artikel samen te stellen om de belangrijkste motieven van een motor die rammelt als het koud is op uw Lexus GS. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het opstarten, dan vanwege verkeerde olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Lexus GS rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Lexus GS koud rammelt, met name bij het starten en die snel daarna verdwijnen, is het mogelijk dat uw motorsmering een fout heeft. In werkelijkheid kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kapot gaan en daarom enige tijd duren om de olie te laten stijgen als deze nog steeds erg dik is. Als dit uw situatie is, moet de motor die uw Lexus GS dichtslaat na een paar tientallen seconden terugkeren naar normale functies omdat de smering van de motor op natuurlijke wijze gebeurt, vergeet niet om de staat van de motor te onderzoeken.

Motor van mijn Lexus GS die ratelt als hij koud is door te vloeibare olie

Een andere situatie die een motor kan verklaren die koud ratelt op uw Lexus GS is dat tijdens een olieverversing de olieselectie niet de beste was. Motoroliën verschillen in feite op hun viscositeit, die we zullen bekijken met de ‘W’-waarde, de hoe hoger deze waarde, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat bij koude de smering die het toelaat, niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die wordt aanbevolen door de fabrikant, als het klikken van uw motor sterk is of als het aanhoudt op uw Lexus GS, denk niet twee keer na om deze te vervangen met de juiste olie.

Weiterlesen:
Hoe Lexus GS handmatig te vergrendelen?

Motor die rammelt als het koud is op mijn Lexus GS vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicaties beginnen als het koud is, het kunnen uw Lexus GS-gloeibougies zijn die aan het einde van hun levensduur zijn. In werkelijkheid zal een dode bougie ervoor zorgen dat de bevestigde cilinder niet opwarmt en een sterker rammelen veroorzaakt op een Lexus GS-motor, dus overweeg de staat van uw bougies afzonderlijk uit te proberen met een multimeter, het kan zijn dat er maar één is bezorgd zoals ze allemaal zijn. Hier hebben we u beschreven, de belangrijkste oorzaken van een motor die koud op een auto slaat, denk niet twee keer na om onze pagina gewijd aan uw auto te bekijken voor meer informatie over alle storingen die verband houden met uw motorvoertuig.

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Lexus GS, aarzel dan niet om onze Lexus GS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector