Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus GX die sterft tijdens het rijden

Als u een probleem hebt met uw Lexus GX en u kunt niet vaststellen waar dit door wordt veroorzaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken. We gaan alleen in dit artikel om u te helpen oplossingen voor deze problemen te vinden. Als in uw situatie uw Lexus GX stopt tijdens het rijden , moet je meer dan last hebben van dit probleem. In deze gids helpen we je de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Lexus GX zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden . Om dit te bereiken, zullen we nu alle componenten vermelden waarvan is vastgesteld dat ze betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Lexus GX sterft tijdens het rijden.

Lexus GX DAT wordt uitgeschakeld tijdens het rijden: de betrokken onderdelen

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de bron van uw Lexus GX die sterft tijdens het rijden. Onderzoek alle elementen die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u ondervindt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de onderdelen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. Inderdaad, deze klep heeft de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of wordt veroorzaakt door een «stil» rijden van uw Lexus GX. Dit kan resulteren in een slechte diffusie van de uitlaatgassen en, wanneer deze volledig overbelast is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Bekijk deze uitgebreide handleiding voor EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Lexus GX uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet om uw elektrische eenheid te bekijken, als het bijvoorbeeld een aardedraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan dragen. Dit is een van de moeilijkste oorzaken om te detecteren … We raden u aan om te proberen een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te ontdekken, wat zou aantonen dat er een elektrische boog is ontstaan ​​tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult absoluut hebben contact opnemen met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Lexus GX die niet meer accelereert

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Lexus GX te regelen. Als uw Lexus GX-motor zonder waarschuwing afslaat wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest voor de hand liggende oorzaken, zonder brandstof, stopt de motor. Soms kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Lexus GX kan tijdens het rijden van de hand komen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder ontdekt, maar in deze situatie is het de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Lexus GX kan uit dienst gaan of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal in de meeste gevallen optreden wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, specifiek met betrekking tot de contactschakelaar, zal u vaak problemen bezorgen en uw Lexus GX activeren om tijdens het rijden van de hand te doen. Dit element, dat essentieel is voor het starten van uw auto, dient ook als diefstalbeveiliging, waardoor uw Lexus GX bij normaal uitvallen niet normaal zal werken.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste verklaring dat een Lexus GX stopt ondanks dat rijden de bobine is. Deze oorsprong is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

Weiterlesen:
Hoe Lexus GX airconditioning schoonmaken?

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het ook mogelijk om slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een beschadigde dynamo. In beide situaties zorgt het gebrek aan energie dat in de batterij is opgeslagen ervoor dat uw Lexus GX niet meer werkt, omdat hij niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motor kan aandrijven.

Als je meer handleidingen over de Lexus GX wilt, ga dan naar onze Lexus GX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector