Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus IS DAT GAAT in de slappe modus

Heeft u het gevoel dat de macht wegvalt zonder enige redelijke verklaring, en dit alles gebeurt op een onbekende of gebruikelijke manier? Misschien is het omdat jouw Lexus IS gaat naar de slappe modus . Het is een feit dat de veiligheidsmodus om een ​​aantal redenen kan worden geactiveerd op een motorvoertuig en de activering van deze modus zal het gedrag van de motor bepalen, wat af en toe leidt tot een kortstondig of onherroepelijk vermogensverlies van uw Lexus IS totdat u het probleem oplost. probleem. Onze uitgevers wilden deze handleiding maken zodat u deze zorg kunt oplossen, die erg gênant is en gevaarlijk kan zijn voor u en de rest van de autobezitters. Om deze problemen op te lossen, zullen we ons concentreren op de slappe modus van uw Lexus IS. En ten tweede, wat zijn de oorzaken waarom uw Lexus IS in de veiligheidsmodus gaat?

Lexus GAAT NAAR de slappe modus: WAT IS HET?

Laten we ons artikel beginnen met de definitie van uw Lexus IS die naar slappe modus gaat . U zult zeker geen informatie hebben over het feit dat deze modus is ingeschakeld en u zult gewoon de resultaten ervaren. Gewoonlijk zullen de aanwijzingen van een veiligheidsmodus op uw Lexus IS zijn dat u een herkenbaar vermogensverlies zult opmerken, u zou niet de mogelijkheid moeten hebben om meer dan 3000 tpm te overschrijden, wat het gebruik van uw Lexus IS meer dan moeilijk maakt. Naast het stroomverlies, kan er een oranje waarschuwingslampje op uw snelheidsmeter verschijnen dat op het scherm verschijnt om u aan te bevelen naar uw technicus te gaan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Via de ECU van uw auto en de verschillende sensoren die continu de procedure van uw motor volgen, is uw Lexus IS die naar de beveiliging gaat in feite een soort elektronische flens van uw motor. Aan de andere kant moet u zich hier vrij snel zorgen over maken, omdat het zeker een probleem verbergt dat moet worden aangepakt, maar vooral na verloop van tijd zullen bepaalde elementen zoals de EGR-klep, de katalysator of het roetfilter verstopt en zal veel sneller verouderen. In sommige scenario’s is het eenvoudig om uw Lexus IS uit en weer in te schakelen voldoende om de veiligheidsmodus uit te schakelen, in andere situaties moet het oorspronkelijke probleem worden opgelost om weer normaal te werken.

Weiterlesen:
Motor trilt op Lexus IS, wat te doen?

Waarom gaat mijn Lexus IS in de slappe modus?

Nu gaan we de oorzaken schetsen waarom uw Lexus IS in de slappe modus staat. Om te beginnen kunt u eenvoudig controleren of dit het geval is door uw diagnosestekker te gebruiken en Lexus IS de foutcodes van uw Lexus IS uit te lezen. Bekijk onze speciale inhoudspagina die u uitlegt hoe u deze tools gebruikt en hoe u de foutcodes van uw Lexus IS zelf interpreteert. U zou een foutcode moeten vinden die wordt weergegeven vanwege een motoronderdeel. Afhankelijk van de afwerking van uw motorvoertuig zal ook de boordcomputer aangeven dat u zich in de veiligheidsmodus bevindt. We zullen dan de meeste onderdelen zien die uw Lexus IS veilig kunnen produceren.

  • Turbo: Een defecte turbo geeft direct een melding aan uw computer en produceert uw auto veilig.
  • De EGR-klep: Als uw voertuig ooit heel stil wordt gebruikt of gewoon voor korte ritten met lage snelheid, zal het af en toe verstopt raken en de veiligheidsmodus activeren.
  • Het deeltjesfilter: Een onderdeel dat bekend staat om de problemen die het veroorzaakt. Als uw PAP verstopt is, wordt uw Lexus IS automatisch uitgeschakeld omdat uw motor niet in staat is om de uitlaatgassen effectief af te voeren.
  • De debietmeter: Eindelijk is de debietmeter de laatste van de vastgestelde oorzaken van een Lexus IS die in veiligheid gaat. In feite, als het het lucht / brandstofmengsel niet effectief regelt, zal uw ECU het probleem onmiddellijk kennen.

Als u andere zorgen of vragen heeft over uw motorvoertuig, kunt u de remedie zeker ontdekken in onze Lexus IS Guide.

Weiterlesen:
Trillingen bij het schakelen op Lexus IS?

Kijk voor meer tips over de Lexus IS in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector