Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus IS die sterft tijdens het rijden

Als u een probleem heeft met uw Lexus IS en u kunt niet achterhalen waar deze vandaan komt, hoeft u zich geen zorgen te maken. We zijn er alleen om u te helpen bij het vinden van antwoorden op deze problemen. Als in uw situatie uw Lexus IS stopt tijdens het rijden , u moet meer dan last hebben van dit probleem. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn om te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het oogpunt van hoe uw Lexus IS zich gedraagt ​​wanneer hij sterft terwijl hij sterft het rijden. Om dit te bereiken, zullen we nu alle componenten vermelden waarvan is ontdekt dat ze erbij betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Lexus IS sterft tijdens het rijden.

Lexus IS DAT AFSLUITEN AL RIJDEN: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de oorsprong van uw Lexus IS die sterft tijdens het rijden. Onderzoek alle componenten die, indien defect, de oorzaak zijn van het probleem dat u tegenkomt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de onderdelen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. In feite heeft deze klep de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of door een «stil» rijden van uw Lexus IS. Dit kan leiden tot een slechte diffusie van de uitlaatgassen en, wanneer deze volledig verstopt is, tot vermogensverlies en mogelijk tot stilstand bij inactiviteit. Bekijk deze complete handleiding voor EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Lexus IS uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet uw elektrisch systeem te onderzoeken, bijvoorbeeld als het een aarddraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig onderbroken elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan dragen. Dit is een van de moeilijkste oorzaken om op te sporen … We raden u aan te proberen een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te lokaliseren, wat zou aantonen dat er een elektrische boog is ontstaan ​​tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult het absoluut moeten doen neem contact op met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Lexus IS?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Lexus IS te regelen. Als uw Lexus IS-motor onverwachts stopt wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest voor de hand liggende oorzaken, zonder brandstof, stopt de motor. Af en toe kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of de brandstofpomp is zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Lexus IS kan er tijdens het rijden vanaf komen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder gezien, maar in deze omstandigheid is dit de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Lexus IS kunnen buiten dienst worden gesteld of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal over het algemeen optreden als de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, specifiek met betrekking tot de contactschakelaar, veroorzaakt af en toe problemen en zorgt ervoor dat uw Lexus IS tijdens het rijden wordt verwijderd. Dit onderdeel, dat essentieel is voor het starten van uw motorvoertuig, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Lexus IS niet normaal functioneert als deze kapot gaat.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste reden waarom een ​​Lexus IS stopt tijdens het rijden is de bobine. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

Weiterlesen:
Het sleutellampje op Lexus IS blijft branden

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het net zo goed mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een kapotte dynamo. In beide situaties zal het gebrek aan energie in de batterij voorkomen dat uw Lexus IS werkt, omdat hij niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motor kan aandrijven.

Als u misschien nog andere vragen heeft over de Lexus IS, aarzel dan niet om onze Lexus IS-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector