Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus IS motor rammelt als het koud is

Geconfronteerd worden met herhaalde geluiden op uw auto is waarschijnlijk onaangenaam, een auto is zo geavanceerd dat het over het algemeen ingewikkeld is om de oorsprong ervan te identificeren en nog moeilijker om het onderdeel te vinden dat hem activeert. Mocht u ook al te maken hebben gehad met een koud motorgeluid op uw Lexus IS, dan kunnen wij u zeker helpen. In feite heeft onze redactie ervoor gekozen om dit artikel samen te stellen om de belangrijkste triggers van een motor die rammelt als het koud is op uw Lexus IS. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen als ze aan staan, dan vanwege ongeschikte olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Lexus IS rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Lexus IS een koud rammelen genereert, vooral bij het starten en dat niet lang daarna eindigt, is het mogelijk dat uw motorsmering verantwoordelijk is. In feite kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) worden verbroken en daarom de tijd nemen om de olie te laten stijgen als deze nog steeds zeer stroperig is. Als dit uw situatie is, moet de motor die uw Lexus IS dichtslaat na enkele tientallen seconden weer normaal functioneren omdat het smeren van de motor normaal zal gebeuren, zorg ervoor dat u de staat van de motor onderzoekt.

Motor van mijn Lexus IS die ratelt als hij koud is door te vloeibare olie

Een andere situatie die een motor kan verklaren die koud rammelt op uw Lexus IS is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet perfect was, in werkelijkheid verschillen motoroliën op viscositeit, wat we zullen contrasteren met de «W» -waarde, de hoe hoger deze waarde, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat bij koude de smering die het toestaat niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt voorgesteld, of het klikken van uw motor sterk is of als het aanhoudt op uw Lexus IS, aarzel dan niet om deze te vervangen met de juiste olie.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Lexus IS

Motor die rammelt als het koud is op mijn Lexus IS vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicaties beginnen als het koud is, het kunnen uw Lexus IS-gloeibougies zijn die bijna goed kunnen worden vervangen. In feite zal een dode bougie ervoor zorgen dat de bijbehorende cilinder niet opwarmt en een sterker rammelen veroorzaken op een Lexus IS-motor, dus houd er rekening mee dat de staat van uw bougies afzonderlijk moet worden beoordeeld met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één is is er net als allemaal bij betrokken. Hier hebben we u beschreven, de belangrijkste redenen van een motor die koud op een auto slaat, aarzel niet om onze gespecialiseerde pagina voor uw auto te bekijken om meer details te vinden over alle storingen die verband houden met uw auto.

Als u meer handleidingen over de Lexus IS wenst, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector