Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus UX-motor rammelt als hij koud is

Het is waarschijnlijk vervelend om herhaalde geluiden op uw auto tegen te komen, een auto is zo complex dat het meestal moeilijk is om de bron op te sporen en zelfs nog ingewikkelder om het onderdeel te vinden dat de oorzaak is. Mocht u ook al eens te maken hebben gehad met een koud motorgeluid op uw Lexus UX, dan kunnen wij u zeker helpen. In feite hebben we ervoor gekozen om dit document samen te stellen om de belangrijkste oorzaken van een motor die rammelt als hij koud is op uw Lexus UX. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het opstarten, dan vanwege verkeerde olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Lexus UX rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Lexus UX koude rammeltjes produceert, vooral bij het starten en die snel daarna verdwijnen, is het mogelijk dat uw motorsmering de oorzaak is. In feite kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en deze naar de bovenkant van de motor laat stijgen) beschadigd raken en daarom kan het even duren voordat de olie omhoog komt als deze nog erg dik is. Als dit bij u het geval is, moet de motor die uw Lexus UX dichtslaat na enkele tientallen seconden weer normaal functioneren omdat de smering van de motor op natuurlijke wijze plaatsvindt. Vergeet niet om de staat van de motor te onderzoeken.

Motor van mijn Lexus UX die rammelt als hij koud is vanwege te vloeibare olie

Een andere optie die een motor kan verklaren die koud rammelt op uw Lexus UX is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet ideaal was, inderdaad, motoroliën verschillen qua viscositeit, die we zullen beoordelen met de «W» -waarde, hoe hoger deze waarde is hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat de smering die deze toelaat bij koude toestand niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken. op uw Lexus UX, aarzel dan niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Lexus UX?

Motor die rammelt als hij koud is op mijn Lexus UX oorzaak van de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicatie die begint wanneer het koud is, het kunnen uw Lexus UX-gloeibougies zijn die bijna goed zijn om te worden vervangen. Een dode bougie zorgt er zelfs voor dat de aangesloten cilinder niet warm wordt en zorgt voor sterkere rammels op een motor Lexus UX, dus overweeg om de staat van uw bougies afzonderlijk te testen met een multimeter, het kan zijn dat er maar één betrokken is zoals ze allemaal. Hier hebben we voor u de belangrijkste factoren opgesomd van een motor die koud op een auto slaat. Aarzel niet om een ​​kijkje te nemen op onze pagina gewijd aan uw auto om extra informatie te vinden over alle pannes die verband houden met uw voertuig.

Mocht u nog vragen hebben over de Lexus UX, aarzel dan niet om onze categorie Lexus UX te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector