Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus UX touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het uitgebreide gebruik van smartphones, een 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken was het duidelijk dat auto’s het fenomeen zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Lexus UX kon worden ingebouwd, zijn sinds een paar jaar veel auto’s uitgerust met touchscreens. Toch geeft dit een zeker comfort, met techniek komen ook de problemen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een probleem met het touchscreen dat niet meer werkt op Lexus UX. Om dit te doen, gaan we eerst kijken naar de voordelen van een aanraakscherm in uw auto en vervolgens naar de verschillende touchscreen-complicaties op Lexus UX , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Lexus UX

Voordat we kunnen achterhalen waarom het touchscreen van uw Lexus UX niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve eigenschappen bekijken die deze apparatuur u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn geïntegreerd door de maker en niet op die gekocht in autocentra. Hier is een lijst met de positieve aspecten en interessante kenmerken van een in uw auto geïntegreerd touchscreen:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn auto door het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Lexus UX uitschakelen?

.

Complicaties Lexus UX touchscreen

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Lexus UX niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle complicaties op de aanraakschermen van uw auto vast te stellen. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk doormaakt:

 • Het touchscreen op mijn Lexus UX gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene gevallen bij een auto met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, is er waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Lexus UX gaat zonder uitleg aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen van de Lexus UX te corrigeren

Na het zien waarom het touchscreen van uw Lexus UX niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste touchscreen-complicaties:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het waarschijnlijk een bug waar je doorheen gaat, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met uw dealer. Als alleen uw GPS problemen ondervindt, kunt u de GPS van uw Lexus UX bijwerken door deze handleiding te volgen.
 • Het touchscreen van uw Lexus UX schakelt zonder uitleg aan en uit: In dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Lexus UX, wat kan ik doen?

Als je meer tutorials over de Lexus UX wilt, ga dan naar onze Lexus UX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector