Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln Continental dat niet meer versnelt

Het ontdekken van vreemde motorcomputers op zijn auto is geen goed symptoom. In feite is de motormotor het belangrijkste orgaan van uw auto en elke indicatie van een storing moet rechtstreeks worden geïdentificeerd en u moet de oorzaak van deze storing zoeken. Als je ooit in de situatie bent waar uw Lincoln Continental accelereert niet meer, zowel bergop als bergaf, we hebben dit bestand gemaakt om u te helpen de basis van uw fout te achterhalen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we de meeste redenen bekijken die kunnen rechtvaardigen dat uw Lincoln Continental niet efficiënt accelereert.

Mijn Lincoln Continental accelereert niet meer goed vanwege ontsteking:

Laten we beginnen met onze lijst van de triggers die ervoor kunnen zorgen dat uw Lincoln Continental niet meer goed accelereert. Een van de meest voorkomende triggers is dat je ontsteking valt uit. We hebben het over ontsteking, maar we kunnen ons ook uitstrekken tot de storing in de ECU, die zelf slechte gegevens kan verzenden die uw ontsteking kunnen beïnvloeden. Het kan voorkomen dat uw Lincoln Continental in veiligheid is gebracht, aarzel niet om de inhoud van dit artikel te lezen voor meer informatie. Om te controleren of een van deze zorgen niet de reden is waarom uw auto niet meer accelereert, moet u uw Lincoln Continental door het diagnosetool laten lopen. Bovendien kunt u de staat van uw bobines controleren, als u er meerdere heeft en een defect is, kan dit duidelijk maken welke versnellingsgaten u voelt, als u er maar een heeft in normale omstandigheden, mag uw Lincoln Continental niet starten.

Weiterlesen:
Mijn Lincoln Continental trekt naar links, wat moet ik doen?

Mijn Lincoln Continental accelereert niet meer soepel door de injectoren:

Laten we ons concentreren op de complicaties met de injectoren in uw Lincoln Continental. Als u het gevoel heeft dat uw auto sputtert, dat hij vermogen verliest, is de kans groot dat dit door een slechte brandstofkwaliteit een of meer van uw injectoren zijn geblokkeerd of verstopt, wat leidt tot een slecht lucht / brandstofmengsel dat naar de motor wordt gestuurd en daardoor de normale werking zal verstoren, vergeet dan niet om de staat van uw injectoren te controleren. Als u tijdens de test merkt dat een van uw injectoren op uw Lincoln Continental lekt, aarzel dan niet om door onze kleine artikelinhoud te bladeren om deze fout te verhelpen.

Mijn Lincoln Continental accelereert niet meer zoals voorheen vanwege de gaskabel:

Een andere waarschijnlijke reden voor het feit dat uw auto niet meer accelereert, of u nu rijdt, stilstaat, warm, koud of accelereert, is een duidelijke slijtage van uw gaskabel. Als de gaskabel oud wordt en scheurt, zal deze niet effectief in de huls schuiven en verlies van vermogen veroorzaken, controleer de slijtage.

Mijn Lincoln Continental accelereert niet meer vanwege de koppeling:

Een van de basistriggers van een Lincoln Continental accelereert niet wanneer hij op het gaspedaal drukt, of niet vooruitgaan, is dat uw koppelingsplaat dood is. In feite is de taak van de koppeling om de energie van de motor over te brengen naar de versnellingsbak, die deze vervolgens naar de wielen zal overbrengen. Als deze schijf ‘glad’ is, lukt het je niet meer om dit vermogen op de wielen over te brengen en zul je merken dat je Lincoln Continental niet meer accelereert, of de motor kan in ieder geval opvoeren, maar de snelheid van je auto zal moeilijkheid toenemen. Blader door onze artikelinhoud over de koppeling die slipt op Lincoln Continental, om de uwe te evalueren en te controleren of dit niet de reden is van uw storing.

Weiterlesen:
Hoe koplampen op Lincoln Continental reinigen?

Ik voel wel vermogensverlies als ik accelereer met mijn Lincoln Continental vanwege het brandstoffilter:

Wat het brandstoffilter betreft, we kampen met hetzelfde type probleem als geblokkeerde injectoren. Als uw Lincoln Continental niet meer accelereert en u de indruk heeft dat hij sputtert of dat u druppels krijgt bij het accelereren, dan is het realistisch dat uw brandstoffilter verstopt is. Het resultaat zou zijn dat uw complete inlaateenheid stationair draait en dat uw motormotor daardoor onvoldoende brandstof heeft om goed te functioneren. Wees niet terughoudend om het te controleren en indien nodig te vervangen. In het geval dat u de indruk heeft dat uw auto vanzelf in toeren stijgt, onderzoek dan de inhoud van dit artikel, dit kan u helpen om de trigger te vinden.

Mijn Lincoln Continental accelereert niet meer vanwege het roetfilter:

De laatste verklaring voor een auto die niet accelereert, komt van je uitlaatsysteem. De auto’s van vandaag worden gebouwd met steeds meer functies om de uitstoot van vervuiling te beperken, het roetfilter maakt deel uit van dit systeem. Op basis van uw gebruik is het echter mogelijk dat het verstopt en geblokkeerd raakt. Zeker als je korte ritten maakt en je auto in het toerental kunt monteren. In dit geval is het mogelijk dat uw roetfilter verstopt raakt en dat uw Lincoln Continental niet meer accelereert. Laat het inspecteren.

Mijn Lincoln Continental accelereert niet meer vanwege een lekke slang:

Om af te sluiten, de laatste uitleg en ongetwijfeld het minst vervelend voor u, het is mogelijk dat een van uw brandstof- of luchtinlaatslangen is doorboord of gebarsten en dat er een tekort aan lucht of brandstof ontstaat waardoor een auto ontstaat die niet accelereert meer, controleer onder uw motorkap, draaiende motor, de mate van slijtage van uw slangen, pas op dat u zich niet verbrandt. Als u zich ooit in deze situatie bevindt, is het mogelijk dat uw Lincoln Continental niet inactief is, raadpleeg in dit geval de inhoud van ons artikel om de disfunctie grondig te behandelen.

Weiterlesen:
Het motorlampje blijft branden op Lincoln Continental

Als je meer gidsen over de Lincoln Continental wilt, ga dan naar onze Lincoln Continental-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector