Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln Continental dat sterft tijdens het rijden

Als u een probleem heeft met uw Lincoln Continental en u kunt niet vaststellen waar het door wordt veroorzaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn er alleen om u te helpen oplossingen voor deze problemen te vinden. Als in uw situatie uw Lincoln Continental stopt tijdens het rijden , u zult meer dan verontrust zijn door deze kwestie. In deze handleiding helpen we je de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende complicaties kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Lincoln Continental zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we nu alle componenten vermelden die zijn gelokaliseerd om te worden betrokken en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Lincoln Continental sterft tijdens het rijden.

Lincoln Continental DAT schakelt ALLE RIJDEN UIT: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de bron van uw Lincoln Continental die sterft tijdens het rijden. Onderzoek alle componenten die, indien defect, de oorzaak zijn van het probleem dat u tegenkomt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de elementen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. In feite heeft deze klep de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of wordt veroorzaakt door een «stil» rijden van uw Lincoln Continental. Dit kan resulteren in een slechte diffusie van uitlaatgassen en, wanneer deze volledig geblokkeerd is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Lees deze complete gids voor EGR-klepcomplicaties voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Lincoln Continental uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet uw elektrische eenheid te controleren, of het bijvoorbeeld een aardedraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig onderbroken elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan vervoeren. Dit is een van de meest gecompliceerde oorzaken om op te sporen … We raden u aan om een ​​»verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te ontdekken, wat zou betekenen dat er een elektrische boog is gevormd tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult het zeker moeten doen neem contact op met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Lincoln Continental, wat te doen?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Lincoln Continental te regelen. Als uw Lincoln Continental-motor onverwachts stopt wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest voor de hand liggende triggers, zonder brandstof, stopt de motor. Soms kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Lincoln Continental kan tijdens het rijden stoppen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder ontdekt, maar in dit scenario is dit de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Lincoln Continental kan uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal over het algemeen optreden als de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, voornamelijk met betrekking tot de contactschakelaar, zal u af en toe problemen bezorgen en uw Lincoln Continental ertoe brengen te stoppen tijdens het rijden. Dit onderdeel, dat nodig is voor het starten van uw motorvoertuig, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Lincoln Continental niet normaal kan werken als deze kapot gaat.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste oorzaak is dat een Lincoln Continental stopt, hoewel rijden de bobine is. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het net zo goed mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een kapotte dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie dat in de batterij is opgeslagen, voorkomen dat uw Lincoln Continental loopt, omdat deze niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motor kan aandrijven.

Weiterlesen:
Stank in de airconditioning Lincoln Continental

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector