Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln Continental motor rammelt als het koud is

Het tegenkomen van constante geluiden op uw auto heeft de neiging onaangenaam te zijn, een auto is zo complex dat het over het algemeen moeilijk is om de bron te achterhalen en zelfs nog moeilijker om het onderdeel te vinden dat de oorzaak is. Als u ook eerder een koud motorgeluid op uw Lincoln Continental bent tegengekomen, kunnen we u duidelijk ondersteunen. Onze redactie heeft zelfs besloten om deze inhoud te publiceren om de belangrijkste oorzaken van een motor die rammelt als het koud is op uw Lincoln Continental. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het opstarten, dan vanwege ongeschikte olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Lincoln Continental rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Lincoln Continental een koud rammelen veroorzaakt, met name bij het starten en snel daarna vervaagt, is het mogelijk dat uw motorsmering een fout heeft veroorzaakt. In feite kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) beschadigd raken en daarom enige tijd nodig hebben om de olie te laten stijgen als deze nog steeds erg dik is. Als dit uw geval is, moet de motor die uw Lincoln Continental dichtslaat na een paar tientallen seconden weer normaal functioneren omdat het smeren van de motor op natuurlijke wijze gebeurt, zorg ervoor dat u de staat van de motor controleert.

Motor van mijn Lincoln Continental die ratelt als hij koud is door te vloeibare olie

Een andere optie die een motor die koud ratelt op uw Lincoln Continental kan verklaren, is dat tijdens een olieverversing de keuze van de olie niet de beste was, in werkelijkheid verschillen motoroliën op hun viscositeit, die we zullen bekijken met de ‘W’-waarde, de Hoe hoger deze waarde, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat bij koude de smering die het toestaat niet goed genoeg is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt geadviseerd, als uw motor klikt sterk is of als het aanhoudt op uw Lincoln Continental, aarzel dan niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Waar vindt u een zekering voor een elektrisch raam op Lincoln Continental?

Motor die rammelt als het koud is op mijn Lincoln Continental vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo problemen die beginnen als het koud is, zijn het mogelijk uw Lincoln Continental-gloeibougies die aan het einde van hun levensduur zijn. In feite zal een dode bougie de bevestigde cilinder ertoe brengen niet op te warmen en zal een sterker rammelen veroorzaken op een Lincoln Continental-motor, dus overweeg om de staat van uw bougies onafhankelijk te testen met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één is zoals ze allemaal. Hier hebben we u de belangrijkste factoren van een motor die koud op een auto slaat, onthuld. Aarzel niet om onze pagina gewijd aan uw auto te lezen voor meer informatie over alle storingen die verband houden met uw voertuig.

Als je meer tutorials over de Lincoln Continental wilt, ga dan naar onze Lincoln Continental-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector