Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKC die sterft tijdens het rijden

Als u een probleem heeft met uw Lincoln MKC en u kunt niet vaststellen waar het door wordt veroorzaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn er alleen om u te helpen bij het vinden van antwoorden op deze problemen. Als in uw situatie uw Lincoln MKC stopt tijdens het rijden , u zult meer dan verontrust zijn door deze kwestie. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te horen dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Lincoln MKC zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we nu alle componenten vermelden waarvan is vastgesteld dat ze betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Lincoln MKC sterft tijdens het rijden.

Lincoln MKC DAT AL RIJDEN RIJT: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de oorsprong van uw Lincoln MKC die sterft tijdens het rijden. Onderzoek alle componenten die, indien defect, de oorzaak zijn van het probleem dat u tegenkomt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de elementen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. Het is duidelijk dat deze klep de gewoonte heeft om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of als gevolg van een «stil» rijden van uw Lincoln MKC. Dit kan leiden tot een slechte diffusie van de uitlaatgassen en, wanneer deze volledig verstopt is, tot vermogensverlies en mogelijk tot stilstand bij inactiviteit. Lees deze uitgebreide handleiding over EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Lincoln MKC uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet om uw elektrische systeem te bekijken, als het bijvoorbeeld een aardedraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig onderbroken elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan dragen. Dit is een van de moeilijkste oorzaken om op te sporen … We raden u aan een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te lokaliseren, wat zou aantonen dat er een elektrische boog is gevormd tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult zeker om contact op te nemen met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op Lincoln MKS?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Lincoln MKC te regelen. Als uw Lincoln MKC-motor zonder waarschuwing afslaat wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest voor de hand liggende triggers, zonder brandstof, stopt de motor. Soms kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Lincoln MKC kan er tijdens het rijden vanaf komen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder gezien, maar in deze omstandigheid is dit de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Lincoln MKC kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal over het algemeen optreden als de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, voornamelijk met betrekking tot de contactschakelaar, veroorzaakt vaak problemen en zorgt ervoor dat uw Lincoln MKC tijdens het rijden wordt verwijderd. Dit onderdeel, dat belangrijk is voor het starten van uw motorvoertuig, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Lincoln MKC niet normaal functioneert als deze kapot gaat.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste reden waarom een ​​Lincoln MKC stopt tijdens het rijden is de bobine. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het net zo goed mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een kapotte dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie die in de batterij is opgeslagen, voorkomen dat uw Lincoln MKC werkt, omdat deze niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motor kan aandrijven.

Weiterlesen:
De airconditioning in mijn Lincoln MKS is niet meer koud

Als je meer tutorials over de Lincoln MKC wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector