Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKC-motor rammelt als het koud is

Als u regelmatig geluiden op uw auto tegenkomt, heeft u de neiging vervelend te zijn, een auto is zo complex dat het over het algemeen een uitdaging is om de bron te achterhalen en zelfs nog moeilijker om het onderdeel te vinden dat de oorzaak is. Als u ook eerder een koud motorgeluid op uw Lincoln MKC bent tegengekomen, kunnen we u zeker ondersteunen. In feite hebben we besloten dit document te produceren om de belangrijkste oorzaken van een motor die rammelt als het koud is op uw Lincoln MKC. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het opstarten, dan vanwege verkeerde olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Lincoln MKC rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Lincoln MKC koude rammelaars genereert, met name bij het starten en die daarna vrij snel vervaagt, is het mogelijk dat uw motorsmering de schuld is. In feite kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) worden gebroken en daarom de tijd nemen om de olie te laten stijgen als deze nog steeds erg dik is. Als dit uw situatie is, moet de motor die uw Lincoln MKC dichtslaat na een paar tientallen seconden weer normaal functioneren omdat het smeren van de motor normaal zal gebeuren, zorg ervoor dat u de staat van de motor controleert.

Motor van mijn Lincoln MKC die ratelt als hij koud is door te vloeibare olie

Een andere mogelijkheid die een motor die koud ratelt op uw Lincoln MKC kan verklaren, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet ideaal was, in feite verschillen motoroliën op hun viscositeit, die we zullen bekijken met de ‘W’-waarde, de hoe hoger deze waarde, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is geselecteerd, is het mogelijk dat bij koude de smering die het toestaat niet goed genoeg is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt aanbevolen, of het klikken van uw motor sterk is of als het blijft bestaan ​​op uw Lincoln MKC, aarzel dan niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Lincoln MKC?

Motor die rammelt als het koud is op mijn Lincoln MKC vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicaties beginnen als het koud is, het kunnen uw Lincoln MKC-gloeibougies zijn die bijna goed kunnen worden vervangen. In feite zal een dode bougie de aangesloten cilinder ertoe brengen niet op te warmen en zal een sterker rammelen veroorzaken op een Lincoln MKC-motor, dus denk erover na om de staat van uw bougies afzonderlijk te onderzoeken met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één is bezorgd zoals ze allemaal zijn. Hier hebben we u onthuld, de belangrijkste factoren van een motor die koud op een auto slaat, aarzel niet om onze gespecialiseerde pagina voor uw auto te lezen om meer informatie te vinden over alle storingen die verband houden met uw auto.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector