Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKS die tijdens het rijden sterft

Als u een probleem heeft met uw Lincoln MKS en u kunt niet vaststellen waar het door wordt veroorzaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn alleen in dit artikel om u te helpen bij het vinden van oplossingen voor deze problemen. Als in uw situatie uw Lincoln MKS stopt tijdens het rijden moet u zich meer dan zorgen maken over dit probleem. In deze handleiding helpen we je de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende complicaties kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Lincoln MKS zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we nu alle componenten vermelden waarvan is ontdekt dat ze erbij betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Lincoln MKS sterft tijdens het rijden.

Lincoln MKS DAT wordt uitgeschakeld tijdens het rijden: de betrokken onderdelen

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de bron van uw Lincoln MKS die tijdens het rijden sterft. Onderzoek alle elementen die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u ondervindt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de onderdelen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. In werkelijkheid heeft deze klep de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of als gevolg van een «stil» rijden van uw Lincoln MKS. Dit kan leiden tot een slechte diffusie van de uitlaatgassen en, wanneer deze volledig geblokkeerd is, tot vermogensverlies en mogelijk tot stilstand bij inactiviteit. Lees deze complete gids over complicaties van EGR-kleppen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Lincoln MKS uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet om uw elektrische systeem te bekijken, als het bijvoorbeeld een aardedraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan vervoeren. Dit is een van de moeilijkste oorzaken om op te sporen … We raden u aan om een ​​»verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te zoeken, wat zou betekenen dat er een elektrische boog is gevormd tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult absoluut een om contact op te nemen met een professional om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Motor van Lincoln MKS ratelt als het koud is

STATIONAIRE ACTUATOR

De bedoeling van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Lincoln MKS te regelen. Als uw Lincoln MKS-motor zonder waarschuwing afslaat wanneer u stilstaat, zoals bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest logische oorzaken, zonder brandstof, stopt de motor. Soms kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Lincoln MKS kan tijdens het rijden van de hand komen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder ontdekt, maar in dit scenario is het de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Lincoln MKS kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal in de meeste gevallen optreden wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, voornamelijk met betrekking tot de contactschakelaar, veroorzaakt af en toe problemen en zorgt ervoor dat uw Lincoln MKS tijdens het rijden van de hand komt. Dit onderdeel, dat nodig is voor het starten van uw motorvoertuig, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Lincoln MKS bij normaal uitvallen niet normaal kan werken.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste verklaring dat een Lincoln MKS stopt, hoewel rijden de bobine is. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het net zo goed mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een beschadigde dynamo. In beide situaties zal het gebrek aan energie die in de batterij is opgeslagen, voorkomen dat uw Lincoln MKS werkt, omdat deze de hoofdonderdelen van uw motor niet langer van stroom kan voorzien.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor Lincoln MKC?

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector