Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKX die niet meer versnelt

Het ontdekken van ongebruikelijke motorcompartimenten op zijn auto is geen goede indicatie. Inderdaad, de motoreenheid is het belangrijkste orgaan van uw auto en elke indicator van een storing moet direct worden opgemerkt en u moet de oorzaak van dit probleem zoeken. Als je ooit in de omstandigheid bent waar uw Lincoln MKX accelereert niet meer, zowel bergop als bergaf, we hebben deze pagina gemaakt om u in staat te stellen de oorzaak van uw storing te achterhalen. Om dit te bereiken, zullen we een groot aantal oorzaken bekijken die kunnen rechtvaardigen dat uw Lincoln MKX niet efficiënt accelereert.

Mijn Lincoln MKX accelereert niet meer goed door ontsteking:

Laten we beginnen met onze samenvatting de triggers die ervoor kunnen zorgen dat uw Lincoln MKX niet meer goed accelereert. Een van de bekendste triggers is dat je ontsteking valt uit. We praten over ontsteking, maar we kunnen ook uitbreiden naar het niet goed functioneren van de ECU, die zelf slechte gegevens kan verzenden die uw ontsteking zullen verstoren. Het kan lijken dat uw Lincoln MKX in veiligheid is gebracht, aarzel niet om dit artikel te doorbladeren voor meer details. Om te verifiëren dat een van deze problemen niet de oorzaak is waarom uw auto niet meer accelereert, moet u uw Lincoln MKX door het diagnostische hulpprogramma laten lopen. Bovendien kunt u de staat van uw bobines controleren, als u er meerdere heeft en een defect is, kan dit de versnellingsgaten uitleggen die u krijgt, als u er gewoon een hebt onder normale omstandigheden, mag uw Lincoln MKX niet starten.

Weiterlesen:
Hoe open je de Lincoln MKX-kofferbak van binnenuit?

Mijn Lincoln MKX accelereert niet meer soepel door de injectoren:

Laten we ons concentreren op de problemen met de injectoren in uw Lincoln MKX. Als u het gevoel heeft dat uw auto sputtert, dat deze vermogensverlies lijdt, is het redelijkerwijs mogelijk dat door een slechte brandstofkwaliteit een of meer van uw injectoren zijn verstopt of verstopt, die eindigt in een slecht lucht / brandstofmengsel dat naar de motor wordt gestuurd en dat daardoor de normale werking onmiddellijk zal verstoren, vergeet niet om de staat van uw injectoren te controleren. Als u bij de controle merkt dat een van uw injectoren lekt op uw Lincoln MKX, aarzel dan niet om ons kleine artikel te lezen om deze storing te verhelpen.

Mijn Lincoln MKX accelereert niet meer zoals voorheen vanwege de gaskabel:

Een andere waarschijnlijke reden voor het feit dat uw auto niet meer accelereert, of u nu rijdt, stilstaat, warm, koud of accelereert, is een uitgesproken slijtage van uw gaskabel. Als de gaskabel zich in een duidelijk stadium van slijtage bevindt, zal deze niet correct in de huls schuiven en verlies van vermogen veroorzaken, controleer de slijtage.

Mijn Lincoln MKX accelereert niet meer vanwege de koppeling:

Een van de typische triggers van een Lincoln MKX accelereert niet wanneer hij op het gaspedaal drukt, of niet vooruitgaan, is dat uw koppelingsplaat dood is. De waarheid is dat de taak van de koppeling is om de energie van de motor naar de versnellingsbak over te brengen, die deze vervolgens naar de wielen zal overbrengen. Als deze schijf «glad» is, bent u niet langer in staat om dit vermogen op de wielen over te brengen en zult u merken dat uw Lincoln MKX niet langer accelereert, of de motor kan in ieder geval opvoeren, maar de snelheid van uw auto zal hebben moeite om te groeien. Blader door ons artikel over de koppeling die slipt op de Lincoln MKX, om de uwe te evalueren en te controleren of dit niet de reden is van uw storing.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Lincoln MKX opvouwen?

Ik voel wel vermogensverlies als ik accelereer met mijn Lincoln MKX vanwege het brandstoffilter:

Wat het brandstoffilter betreft, behandelen we hetzelfde soort probleem als geblokkeerde injectoren. Als uw Lincoln MKX niet meer accelereert en u de indruk heeft dat hij sputtert of dat u druppels krijgt bij het accelereren, is het realistisch dat uw brandstoffilter verstopt is. Het resultaat zou zijn dat uw volledige inlaatunit stationair draait en daarom uw motorunit niet over de brandstoftoevoer beschikt om goed te werken. Aarzel niet om het te verifiëren en indien nodig te wijzigen. Als u de indruk heeft dat uw auto in zijn eentje omhoog gaat, lees dan in dit artikel of het u zou kunnen helpen om de trekker te lokaliseren.

Mijn Lincoln MKX accelereert niet meer vanwege het roetfilter:

De laatste verklaring voor een auto die niet accelereert, komt van je uitlaatsysteem. De auto’s van vandaag zijn uitgerust met een groeiend aantal functies om de uitstoot van vervuiling te beperken, het roetfilter maakt deel uit van dit pakket. Maar, afhankelijk van uw gebruik, is het mogelijk dat het verstopt en geblokkeerd raakt. Zeker als je korte ritten maakt en je auto in het toerental kunt monteren. In dit geval is het mogelijk dat uw roetfilter verstopt raakt en dat uw Lincoln MKX niet meer accelereert. Laat het nakijken.

Mijn Lincoln MKX accelereert niet meer vanwege een lekke slang:

Tot slot, laatste rechtvaardiging, en natuurlijk het minst irritant voor u, is het mogelijk dat een van uw brandstof- of luchtinlaatslangen is doorboord of gescheurd en dat er een tekort aan lucht of brandstof ontstaat, wat leidt tot een auto die niet accelereert nog meer, controleer onder uw motorkap, draaiende motor, de mate van slijtage van uw slangen, pas op dat u zich niet verbrandt. Als u zich ooit in deze omstandigheid bevindt, is het mogelijk dat uw Lincoln MKX niet inactief is, raadpleeg in dit geval ons artikel om de disfunctie grondig te behandelen.

Weiterlesen:
Hoe maak je Lincoln MKX airconditioning schoon?

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKX in de categorie Lincoln MKX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector