Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKX die sterft tijdens het rijden

Als u een probleem heeft met uw Lincoln MKX en u kunt niet vaststellen waar het door wordt veroorzaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn alleen in dit artikel om u te helpen bij het vinden van antwoorden op deze complicaties. Als in jouw geval je Lincoln MKX stopt tijdens het rijden moet u zich meer dan zorgen maken over dit probleem. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult niettemin blij zijn te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende complicaties kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het oogpunt van hoe uw Lincoln MKX zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden . Om dit te doen, zullen we nu alle componenten vermelden waarvan is vastgesteld dat ze betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Lincoln MKX sterft tijdens het rijden.

Lincoln MKX DAT AL RIJDEN RIJDT: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de oorsprong van uw Lincoln MKX die sterft tijdens het rijden. Bestudeer alle elementen die, indien gebroken, de oorzaak zijn van het probleem dat u doormaakt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de elementen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. In feite heeft deze klep de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of als gevolg van een «stille» aandrijving van uw Lincoln MKX. Dit kan resulteren in een slechte diffusie van de uitlaatgassen en, wanneer deze volledig verstopt is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Lees deze uitgebreide gids over complicaties van EGR-kleppen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Lincoln MKX uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet naar uw elektrische eenheid te kijken, of het nu een aardedraad is die bijvoorbeeld kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig onderbroken elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan vervoeren. Dit is een van de moeilijkste oorzaken om op te sporen … We raden u aan te proberen een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te lokaliseren, wat zou betekenen dat er een elektrische boog is ontstaan ​​tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult het absoluut moeten doen neem contact op met een professional om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Prijs vervanging remschijf voor Lincoln MKX?

STATIONAIRE ACTUATOR

De bedoeling van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Lincoln MKX te regelen. Als uw Lincoln MKX-motor plotseling stopt wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest voor de hand liggende motieven, zonder brandstof, stopt de motor. Af en toe kan het brandstofpompfilter in de loop van de jaren verstopt raken of de brandstofpomp is zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Lincoln MKX kan tijdens het rijden van de hand komen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder gezien, maar in deze situatie is het de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Lincoln MKX kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal in de meeste gevallen optreden wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, specifiek met betrekking tot zijn contactschakelaar, zal af en toe problemen veroorzaken en uw Lincoln MKX veroorzaken om tijdens het rijden van de hand te doen. Dit onderdeel, dat nodig is voor het starten van uw motorvoertuig, dient ook als diefstalbeveiliging, waardoor uw Lincoln MKX niet normaal functioneert als deze kapot gaat.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste reden waarom een ​​Lincoln MKX stopt ondanks het rijden is de bobine. Deze oorsprong is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het ook mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een kapotte dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie in de batterij voorkomen dat uw Lincoln MKX gaat werken, omdat deze niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motor kan aandrijven.

Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Lincoln MKX?

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKX, aarzel dan niet om onze Lincoln MKX categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector