Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKX-motor rammelt als het koud is

Het tegenkomen van herhaalde geluiden op uw auto is vaak onaangenaam, een auto is zo geavanceerd dat het over het algemeen moeilijk is om de oorsprong ervan te identificeren en zelfs nog ingewikkelder om het onderdeel te vinden dat de auto veroorzaakt. In het geval dat u ook eerder te maken heeft gehad met een koud motorgeluid op uw Lincoln MKX, kunnen we u zeker ondersteunen. Onze redactie heeft inderdaad besloten om de inhoud van dit artikel te produceren om de belangrijkste oorzaken van een motor die rammelt als het koud is op uw Lincoln MKX. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het opstarten, dan vanwege ongeschikte olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Lincoln MKX rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Lincoln MKX een koud ratel genereert, vooral bij het starten en die lang daarna verdwijnen, is het mogelijk dat uw motorsmering de schuld is. Inderdaad, de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kan defect zijn en daarom enige tijd nodig hebben om de olie te laten stijgen als deze nog steeds zeer stroperig is. Als dit uw geval is, moet de motor die uw Lincoln MKX dichtslaat na een paar tientallen seconden weer normaal functioneren omdat het smeren van de motor op natuurlijke wijze gebeurt, zorg ervoor dat u de staat van de motor onderzoekt.

Motor van mijn Lincoln MKX die ratelt als hij koud is door te vloeibare olie

Een andere mogelijkheid die een motor kan rechtvaardigen die koud ratelt op uw Lincoln MKX is dat tijdens een olieverversing de selectie van olie niet de beste was, in werkelijkheid verschillen motoroliën op hun viscositeit, wat we zullen contrasteren met de «W» -waarde, de hoe hoger deze waarde, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is geselecteerd, is het mogelijk dat de smering die deze toelaat bij koude niet goed genoeg is om het dichtslaan van de motor te beperken; vergelijk de gebruikte olie en de olie die wordt aanbevolen door de fabrikant, of het klikken van uw motor sterk is of als het aanhoudt op uw Lincoln MKX, aarzel dan niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Mijn Lincoln MKX trekt naar links, wat moet ik doen?

Motor die rammelt als het koud is op mijn Lincoln MKX vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo problemen die beginnen als het koud is, zijn het misschien uw Lincoln MKX-gloeibougies die bijna goed kunnen worden vervangen. Inderdaad, een dode bougie zorgt ervoor dat de gekoppelde cilinder niet opwarmt en veroorzaakt een sterker rammelen op een Lincoln MKX-motor, dus overweeg om de staat van uw bougies afzonderlijk te evalueren met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één is maakt zich zorgen zoals ze allemaal. Hier hebben we u uitgelegd, de belangrijkste redenen van een motor die koud op een auto slaat, aarzel niet om onze pagina gewijd aan uw auto te raadplegen voor extra informatie over alle storingen die verband houden met uw auto.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKX, aarzel dan niet om onze Lincoln MKX categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector