Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKZ DAT GAAT in de slappe modus

Heeft u het gevoel van een stroomuitval zonder enige logische verklaring, en dit alles gebeurt op een onvoorziene of gebruikelijke manier? Misschien is het omdat jouw Lincoln MKZ gaat limp-modus . In werkelijkheid kan de beveiligingsmodus op een auto om een ​​aantal redenen worden geactiveerd en de activering van deze modus bepaalt het gedrag van de motor, wat soms leidt tot een kortstondig of onherstelbaar vermogensverlies van uw Lincoln MKZ totdat u het probleem oplost. Onze schrijvers wilden deze gids samenstellen zodat u deze zorg kunt aanpakken, die erg gênant is en gevaarlijk kan zijn voor u en de rest van de autobezitters. Om deze problemen op te lossen, zullen we ons concentreren op de slappe modus van uw Lincoln MKZ. En ten tweede, wat zijn de oorzaken waarom uw Lincoln MKZ in de beveiligingsmodus gaat?

Lincoln MKZ DAT GAAT naar de slappe modus: WAT IS HET?

Laten we onze inhoud beginnen met de definitie van uw Lincoln MKZ die naar slappe modus gaat . U heeft waarschijnlijk geen informatie over het feit dat deze modus is ingeschakeld en u voelt gewoon de resultaten. In de meeste gevallen zullen de aanwijzingen van een veiligheidsmodus op uw Lincoln MKZ zijn dat u een herkenbaar vermogensverlies zult opmerken, u zou niet de mogelijkheid moeten hebben om meer dan 3000 tpm te overschrijden, wat het gebruik van uw Lincoln MKZ meer dan gecompliceerd maakt. Naast het stroomverlies, heeft u mogelijk een oranje waarschuwingslampje op uw snelheidsmeter dat op het scherm verschijnt om u te adviseren naar uw monteur te gaan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. In werkelijkheid is uw Lincoln MKZ die naar de beveiliging gaat, via de ECU van uw voertuig en de verschillende sensoren die continu de procedure van uw motor controleren, in werkelijkheid een soort elektronische flens van uw motor. U moet zich hier echter snel zorgen over maken, omdat het hoogstwaarschijnlijk een probleem verbergt dat moet worden aangepakt, maar, vooral na verloop van tijd, zullen bepaalde elementen zoals de EGR-klep, de katalysator of het roetfilter verstopt raken en verouderen. veel sneller. In sommige gevallen is het voldoende om uw Lincoln MKZ uit en weer in te schakelen om de beveiligingsmodus uit te schakelen, in andere gevallen moet het oorspronkelijke probleem worden opgelost om terug te keren naar het normale gedrag.

Weiterlesen:
Remlicht Lincoln MKZ blijft branden, wat te doen?

Waarom gaat mijn Lincoln MKZ in de slappe modus?

Nu gaan we de oorzaken beschrijven waarom uw Lincoln MKZ in de slappe modus staat. Om te beginnen kunt u eenvoudig controleren of dit het geval is door uw diagnosestekker te gebruiken en Lincoln MKZ de foutcodes van uw Lincoln MKZ uit te lezen. Bekijk onze speciale artikelinhoud waarin wordt uitgelegd hoe u deze tools gebruikt en hoe u de foutcodes van uw Lincoln MKZ zelf vertaalt. U zou een foutcode moeten zien die wordt veroorzaakt door een motoronderdeel. Op basis van de afwerking van uw auto zal de boordcomputer u ook vertellen dat u zich in de beveiligingsmodus bevindt. We zullen dan de meeste onderdelen zien die uw Lincoln MKZ veilig kunnen produceren.

  • Turbo: Een defecte turbo informeert uw computer onmiddellijk en produceert uw autokluis.
  • De EGR-klep: Als uw auto ooit op een zeer stille manier wordt gebruikt of gewoon voor korte ritten met lage snelheid, zal deze soms verstopt raken en de beveiligingsmodus activeren.
  • Het deeltjesfilter: Een onderdeel dat bekend staat om de problemen die het veroorzaakt, in het geval dat uw PAP verstopt is, zult u worden onderworpen aan een veiligheidsuitschakeling van uw Lincoln MKZ, simpelweg omdat uw motor de uitlaatgassen niet goed kan afvoeren.
  • De debietmeter: Ten slotte is de debietmeter de laatste van de bekende oorzaken van een Lincoln MKZ die de beveiliging ingaat. In feite, als het het lucht / brandstofmengsel niet goed regelt, zal uw ECU het probleem onmiddellijk kennen.

Als u nog andere zorgen of vragen heeft over uw auto, kunt u de remedie zeker ontdekken in ons Lincoln MKZ-handboek.

Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Lincoln MKZ?

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKZ in de categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector