Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKZ die niet meer versnelt

Het ontdekken van ongewoon motorgedrag op zijn auto is geen goed signaal. In werkelijkheid is de motor het belangrijkste orgaan van uw auto en elk teken van een storing moet onmiddellijk worden opgemerkt en u moet de oorzaak van dit symptoom zoeken. Als je ooit in de situatie bent waar uw Lincoln MKZ accelereert niet meer, zowel bergop als bergaf, we hebben deze pagina gemaakt om u in staat te stellen de oorzaak van uw storing te achterhalen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we de meeste oorzaken bekijken die kunnen rechtvaardigen dat uw Lincoln MKZ niet goed accelereert.

Mijn Lincoln MKZ accelereert niet meer goed door ontsteking:

Laten we beginnen met onze lijst van de triggers die ervoor kunnen zorgen dat uw Lincoln MKZ stopt met goed accelereren. Een van de meest voorkomende triggers is dat je ontsteking mislukt. We hebben het over ontsteking, maar we kunnen ook de storing generaliseren naar de ECU, die zelf slechte gegevens kan verzenden die uw ontsteking verstoren. Het kan lijken dat uw Lincoln MKZ in veiligheid is gebracht, aarzel niet om dit document te lezen voor meer informatie. Om te onderzoeken dat een van deze complicaties niet het doel is waarom uw auto niet meer accelereert, moet u uw Lincoln MKZ door het diagnostische hulpmiddel laten lopen. Bovendien kunt u de staat van uw bobines onderzoeken, als u er meerdere heeft en één defect is, kan dit de versnellingsgaten die u ervaart verhelderen, als u er gewoon een hebt onder normale omstandigheden, mag uw Lincoln MKZ niet starten.

Weiterlesen:
Het sleutellampje op de Lincoln MKZ blijft branden

Mijn Lincoln MKZ accelereert niet meer soepel door de injectoren:

Laten we ons concentreren op de problemen met de injectoren in uw Lincoln MKZ. Als u het gevoel heeft dat uw motorrijtuig gaat sputteren, dat het vermogensverlies lijdt, is het redelijkerwijs mogelijk dat door een slechte brandstofkwaliteit een of meer van uw injectoren zijn geblokkeerd of verstopt, die eindigt in een slecht lucht / brandstofmengsel dat naar de motor wordt gestuurd en dat als gevolg daarvan onvermijdelijk de normale prestaties zal beïnvloeden, moet u er rekening mee houden dat u de toestand van uw injectoren moet onderzoeken. Als u tijdens de controle ontdekt dat een van uw injectoren lekt op uw Lincoln MKZ, aarzel dan niet om ons kleine document te raadplegen om dit probleem te verhelpen.

Mijn Lincoln MKZ accelereert niet meer zoals voorheen vanwege de gaskabel:

Een andere mogelijke reden voor het feit dat uw motorvoertuig niet meer accelereert, of u nu rijdt, stilstaat, warm, koud of accelereert, is een duidelijke slijtage van uw gaskabel. Als de gaskabel oud wordt en scheurt, zal deze niet correct in de huls schuiven en verlies van vermogen veroorzaken, controleer het slijtage niveau.

Mijn Lincoln MKZ accelereert niet meer vanwege de koppeling:

Een van de meest voorkomende triggers van een Lincoln MKZ accelereert niet wanneer hij op het gaspedaal drukt, of niet vooruitgaan, is dat uw koppelingsplaat nutteloos is. In feite is het proces van de koppeling om het vermogen van de motor naar de versnellingsbak over te brengen, die het vervolgens naar de wielen zal overbrengen. Als deze schijf «glad» is, kunt u dit vermogen niet langer op de wielen overbrengen en zult u merken dat uw Lincoln MKZ niet meer accelereert, of in ieder geval de motor kan opvoeren, maar de snelheid van uw motorvoertuig zal moeite hebben met verhogen. Blader door ons document over de koppeling die op de Lincoln MKZ slipt, om de uwe te testen en te controleren of dit niet de oorzaak van uw defect is.

Weiterlesen:
Hoe de luidsprekers op Lincoln MKZ wijzigen?

Ik voel wel vermogensverlies als ik accelereer met mijn Lincoln MKZ vanwege het brandstoffilter:

Wat het brandstoffilter betreft, we hebben te maken met hetzelfde soort probleem als vastzittende injectoren. Als uw Lincoln MKZ niet meer accelereert en u het gevoel heeft dat hij sputtert of dat u druppels krijgt bij het accelereren, is het mogelijk dat uw brandstoffilter verstopt is. Het effect zou zijn dat uw hele inlaatunit stationair draait en dat uw motor dus geen brandstoftoevoer heeft om goed te functioneren. Aarzel niet om het te onderzoeken en indien nodig te vervangen. Als blijkt dat u het gevoel heeft dat uw motorvoertuig uit zichzelf in toeren gaat, blader dan door dit document. Het zou u moeten helpen om de trigger te bepalen.

Mijn Lincoln MKZ accelereert niet meer vanwege het roetfilter:

De laatste verklaring voor een auto die niet accelereert, komt van je uitlaatsysteem. De auto’s van vandaag zijn uitgerust met een groeiend aantal functies om de uitstoot van vervuiling te beperken, het roetfilter maakt deel uit van dit systeem. Desalniettemin is het op basis van uw gebruik mogelijk dat het verstopt raakt en geblokkeerd raakt. Zeker als je korte ritten maakt en je auto in het toerental kunt monteren. In zo’n geval is het mogelijk dat uw roetfilter verstopt raakt en dat uw Lincoln MKZ niet meer accelereert. Laat het inspecteren.

Mijn Lincoln MKZ accelereert niet meer vanwege een lekke slang:

Samenvattend, laatste rechtvaardiging en ongetwijfeld het minst vervelend voor u, is het mogelijk dat een van uw brandstof- of luchtinlaatslangen doorboord of gebarsten is en dat er een tekort aan lucht of brandstof ontstaat, wat resulteert in een auto die niet accelereert meer, onderzoek onder uw motorkap, draaiende motor, de mate van slijtage van uw slangen, pas op dat u zich niet verbrandt. Als u zich ooit in deze situatie bevindt, is het mogelijk dat uw Lincoln MKZ niet inactief is, raadpleeg in dit geval ons document om de disfunctie grondig te behandelen.

Weiterlesen:
Lincoln MKZ die alleen accelereert

Als je meer tutorials over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze Lincoln MKZ categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector