Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKZ die tijdens het rijden sterft

Als u een probleem hebt met uw Lincoln MKZ en u kunt niet vaststellen waar deze vandaan komt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn alleen in dit artikel om u te helpen antwoorden op deze problemen te vinden. Als in uw situatie uw Lincoln MKZ stopt tijdens het rijden , moet je meer dan last hebben van dit probleem. In deze gids helpen we je de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u aan het rijden bent, heel wat verschillende complicaties kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het oogpunt van hoe uw Lincoln MKZ zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden. Om dit te bereiken, zullen we nu alle componenten vermelden waarvan is ontdekt dat ze erbij betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Lincoln MKZ sterft tijdens het rijden.

Lincoln MKZ DAT wordt uitgeschakeld tijdens het rijden: de betrokken onderdelen

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de oorsprong van uw Lincoln MKZ die sterft tijdens het rijden. Onderzoek alle componenten die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u tegenkomt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de elementen die chauffeurs behoorlijk wat gedoe bezorgen. In feite heeft deze klep de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of wordt veroorzaakt door een «stille» rit met uw Lincoln MKZ. Dit kan leiden tot een slechte diffusie van uitlaatgassen en, wanneer deze volledig verstopt is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Lees deze uitgebreide gids over complicaties van EGR-kleppen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Lincoln MKZ uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet uw elektrische systeem te bekijken, bijvoorbeeld als het een aardedraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan dragen. Dit is een van de moeilijkste oorzaken om op te sporen … We raden u aan een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te ontdekken, wat zou aantonen dat er zich een elektrische boog heeft gevormd tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult dit absoluut moeten doen neem contact op met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn Lincoln MKZ?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Lincoln MKZ te regelen. Als uw Lincoln MKZ-motor plotseling stopt wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest voor de hand liggende motieven, zonder brandstof, stopt de motor. Af en toe kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of de brandstofpomp is zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Lincoln MKZ kan tijdens het rijden stoppen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder gezien, maar in deze omstandigheid is dit de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Lincoln MKZ kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal meestal optreden als de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, specifiek met betrekking tot de contactschakelaar, zal u af en toe problemen bezorgen en uw Lincoln MKZ laten stoppen tijdens het rijden. Dit onderdeel, dat nodig is voor het starten van uw motorvoertuig, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Lincoln MKZ niet normaal functioneert als deze defect raakt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste verklaring dat een Lincoln MKZ stopt tijdens het rijden is de bobine. Deze oorsprong is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het net zo goed mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een beschadigde dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie die in de batterij is opgeslagen, voorkomen dat uw Lincoln MKZ loopt, omdat deze de hoofdonderdelen van uw motor niet langer van stroom kan voorzien.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lincoln MKZ vervangen?

Als je meer gidsen over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector