Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKZ-motor rammelt als het koud is

Het slachtoffer worden van constante geluiden op uw auto is waarschijnlijk onaangenaam, een motorvoertuig is zo complex dat het over het algemeen moeilijk is om de oorsprong ervan te lokaliseren en zelfs nog moeilijker om het onderdeel te vinden dat het motiveert. Als u ook al een koud motorgeluid heeft ervaren op uw Lincoln MKZ, kunnen we u zeker ondersteunen. Onze redactie heeft inderdaad besloten om de inhoud van dit artikel te schrijven om de belangrijkste motieven van een motor die rammelt als het koud is op uw Lincoln MKZ. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het starten, dan vanwege ongeschikte olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Lincoln MKZ rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Lincoln MKZ koud rammelt, met name bij het starten en die daarna vrij snel vervaagt, is het mogelijk dat uw motorsmering de schuld is. Inderdaad, de oliezeef (het deel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kan worden beschadigd en daarom enige tijd nodig hebben om de olie te laten stijgen als deze nog steeds zeer stroperig is. Als dit uw geval is, moet de motor die uw Lincoln MKZ dichtslaat na een paar tientallen seconden weer normaal functioneren omdat de smering van de motor normaal zal gebeuren, zorg ervoor dat u de staat van de motor controleert.

Motor van mijn Lincoln MKZ die ratelt als hij koud is door te vloeibare olie

Een andere mogelijkheid die een motor die koud ratelt op uw Lincoln MKZ kan rechtvaardigen, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet de beste was, in werkelijkheid verschillen motoroliën op hun viscositeit, wat we zullen contrasteren met de «W» -waarde, de Hoe hoger deze waarde, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is geplukt, is het mogelijk dat bij koude de smering die het toestaat niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt geadviseerd, als uw motor klikt sterk is of als het aanhoudt op uw Lincoln MKZ, aarzel dan niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Lincoln MKZ

Motor die rammelt als het koud is op mijn Lincoln MKZ vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo problemen die beginnen als het koud is, kunnen uw Lincoln MKZ-gloeibougies bijna goed zijn om te worden vervangen. Inderdaad, een dode bougie zal ervoor zorgen dat de aangesloten cilinder niet opwarmt en zal een sterker rammelen veroorzaken op een Lincoln MKZ-motor, dus houd er rekening mee om de staat van uw bougies afzonderlijk te onderzoeken met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één is bezorgd zoals ze allemaal zijn. Hier hebben we voor u de belangrijkste redenen van een motor die koud op een auto slaat, opgesomd. Aarzel niet om onze pagina gewijd aan uw auto te doorbladeren voor meer informatie over alle storingen met betrekking tot uw voertuig.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKZ in de categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector