Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln Navigator die tijdens het rijden sterft

Als u een probleem heeft met uw Lincoln Navigator en u kunt niet vaststellen waar deze vandaan komt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn alleen in dit artikel om u te helpen antwoorden op deze problemen te vinden. Als in jouw geval je Lincoln Navigator stopt tijdens het rijden , u moet meer dan last hebben van dit probleem. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te horen dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het oogpunt van hoe uw Lincoln Navigator zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden . Om dit te bereiken, zullen we nu alle onderdelen vermelden waarvan is vastgesteld dat ze betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Lincoln Navigator sterft tijdens het rijden.

Lincoln Navigator DAT wordt uitgeschakeld tijdens het rijden: de onderdelen zijn betrokken

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de bron van uw Lincoln Navigator die tijdens het rijden sterft. Onderzoek alle componenten die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u tegenkomt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de elementen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. Inderdaad, deze klep heeft de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of als gevolg van een «stille» aandrijving van uw Lincoln Navigator. Dit kan resulteren in een slechte diffusie van de uitlaatgassen en, wanneer deze volledig geblokkeerd is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Bekijk deze uitgebreide gids voor EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Lincoln Navigator uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet naar uw elektrische eenheid te kijken, of het nu een aardedraad is die bijvoorbeeld kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan vervoeren. Dit is een van de moeilijkste motieven om op te sporen … We raden u aan om een ​​»verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te zoeken, waaruit blijkt dat er een elektrische boog is ontstaan ​​tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult absoluut om contact op te nemen met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Lincoln Navigator DAT GAAT in de slappe modus

STATIONAIRE ACTUATOR

De bedoeling van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Lincoln Navigator te regelen. Als uw Lincoln Navigator-motoreenheid onverwachts stopt wanneer u stilstaat, zoals bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest rationele motieven, zonder brandstof, stopt de motor. Vaak kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Lincoln Navigator kan er tijdens het rijden vanaf komen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder ontdekt, maar in deze situatie is het de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Lincoln Navigator kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal over het algemeen optreden als de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, die voornamelijk betrekking heeft op de contactschakelaar, zal u vaak problemen bezorgen en uw Lincoln Navigator activeren om zich tijdens het rijden te ontdoen. Dit element, dat belangrijk is voor het starten van uw auto, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Lincoln Navigator niet normaal kan werken als deze niet werkt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste hoofdoorzaak van het stoppen van een Lincoln Navigator tijdens het rijden is de bobine. Deze oorsprong is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het net zo goed mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een beschadigde dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie die in de batterij is opgeslagen, voorkomen dat uw Lincoln Navigator werkt, omdat deze niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motorunit van stroom kan voorzien.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem batterij Lincoln Navigator, wat te doen?

Kijk voor meer tips over de Lincoln Navigator in de categorie Lincoln Navigator.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector