Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Land Rover Discovery Sport trekt naar links, wat moet ik doen?

Het besturen van een auto is voor de meesten van ons een dagelijkse bezigheid, onze paden zijn niet altijd veilig en of het nu regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Land Rover Discovery Sport te nemen. Omdat we niet in staat zijn om te reageren op verkeersomstandigheden, proberen we minimaal een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u het gevoel heeft dat uw Land Rover Discovery Sport trekt naar links, dan ben je in het goede. We hebben allemaal de beslissing genomen om de inhoud van dit artikel te schrijven om u te helpen de oorzaak van dit probleem te vinden en u zo snel mogelijk veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit te doen zullen we in eerste instantie kijken naar de oorzaken van een Land Rover Discovery Sport die trillingsvrij naar links trekt en tot slot een auto die trillend naar links trekt.

Land Rover Discovery Sport die zonder trillingen naar links trekt

Land Rover Discovery Sport trekt naar links vanwege uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Land Rover Discovery Sport die zonder trillingen naar links trekt, een van de meest klassieke oorsprong van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, in werkelijkheid is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, wordt deze afstelling meestal bereikt wanneer u uw banden verwisselt. Desalniettemin is het ingewikkeld of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden bekijken.Als u abnormale slijtage opmerkt aan uw Land Rover Discovery Sport, is het zeker dat de uitlijning een fout heeft gemaakt. Ga in dat geval naar uw garage of bandenexpert om het op te lossen.

Weiterlesen:
Wegligging Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige verklaring voor een auto die naar links trekt. In werkelijkheid, als je een drukverschil op uw banden, het is rationeel dat uw Land Rover Discovery Sport geen stabiele besturing meer is. Let daarom goed op de spanning van alle vier de banden. Naast het risico op letsel als u voelt dat uw Land Rover Discovery Sport naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En daarom zul je ze sneller moeten wisselen.

Mijn Land Rover Discovery Sport trekt naar links en ik voel trillingen:

Land Rover Discovery Sport trekt naar links door stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Land Rover Discovery Sport die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste algemene oorzaak van trajectfouten plus trillingen is dat je stille blokken dood zijn. In werkelijkheid, wanneer ze te beschadigd zijn, zullen ze niet langer hun taak van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende eenheden van uw voorste aandrijflijn aan, wat leidt tot een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid dat ze meer op één worden gedragen kant dan de andere die uw Land Rover Discovery Sport naar links trekt. Onderzoek hun staat en wissel ze indien nodig om. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, lees dan onze specifieke artikelinhoud.

Mijn Land Rover Discovery Sport trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Land Rover Discovery Sport trekt naar links is dat een van uw lagers, meestal de voorste, dood is, moet u, naast het balvluchtdeficiëntie, een bepaalde trilling of rolgeluid ervaren. In werkelijkheid, wanneer lagers beschadigd zijn, zullen ze niet meer zo goed draaien en de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd vertragen, wat onvermijdelijk leidt tot een tekort aan baan. Onderzoek hun staat en laat ze indien nodig vervangen.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Land Rover Discovery Sport, wat moet ik doen?

Mijn Land Rover Discovery Sport trekt naar links vanwege de schokbrekers

Last but not least, jouw Land Rover Discovery Sport die naar links trekt en trillingen veroorzaakt door de schokdempers. Of het nu gaat om de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elke tekortkoming in verband met de schokdempers kan het normale gedrag van de Land Rover Discovery Sport verstoren. Desalniettemin moet u een geluid tegenkomen wanneer u bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers onderzoeken en vraag uw autotechnicus om vervanging indien nodig.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector