Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Land Rover Discovery Sport trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Autorijden is voor velen van ons een dagelijkse bezigheid, onze wegen zijn niet altijd veilig en het maakt niet uit of het regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Land Rover Discovery Sport te nemen. Omdat we niet kunnen reageren op verkeersomstandigheden, proberen we in ieder geval een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u de indruk heeft dat uw Land Rover Discovery Sport trekt naar rechts, dan ben je in het goede. We hebben besloten deze inhoudspagina te schrijven om u te helpen de oorzaak van dit probleem te vinden en u snel veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit te bereiken, zullen we in eerste instantie kijken naar de oorzaken van een Land Rover Discovery Sport die trillend naar rechts trekt en om af te maken, een auto die trillend naar rechts trekt.

Land Rover Discovery Sport die zonder trillingen naar rechts trekt

Land Rover Discovery Sport trekt naar rechts vanwege uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Land Rover Discovery Sport die zonder trillingen naar rechts trekt, een van de meest klassieke bronnen van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, eigenlijk is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, deze afstelling wordt over het algemeen voltooid wanneer u uw banden verwisselt. Ondanks het feit dat het lastig of zelfs onmogelijk is om de staat van uw uitlijning te kennen, kunt u de zijwanden van uw banden bekijken.Als u abnormale slijtage opmerkt aan uw Land Rover Discovery Sport, is het zeker dat de uitlijning een fout heeft gemaakt. Ga in dat geval naar uw werkplaats of bandenexpert om het op te lossen.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens het versnellen van de Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige oorzaak van een auto die naar rechts trekt. Eigenlijk, als je een drukverschil op uw banden, het is rationeel dat uw Land Rover Discovery Sport geen stabiele besturing meer is. Vergeet daarom niet de spanning van alle vier de banden te controleren. Naast het risico op een ongeval als u voelt dat uw Land Rover Discovery Sport door de bandenspanning naar links trekt, versnelt u de slijtage van de banden. En daarom moet u ze sneller verwisselen.

Mijn Land Rover Discovery Sport trekt naar rechts en ik voel trillingen:

Land Rover Discovery Sport trekt naar rechts door stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Land Rover Discovery Sport die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste basisreden van baanfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. Als ze te beschadigd zijn, zullen ze niet langer hun taak van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende auto-onderdelen van uw voorste aandrijflijn op zich nemen, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing veroorzaakt en de mogelijkheid dat ze meer op één worden gedragen kant dan de andere die uw Land Rover Discovery Sport naar rechts trekt. Onderzoek hun toestand en verwissel ze indien nodig. Als je meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, ga dan naar onze specifieke inhoudspagina.

Mijn Land Rover Discovery Sport trekt naar rechts vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Land Rover Discovery Sport trekt naar rechts is dat een van uw lagers, in de meeste gevallen de voorste, is dood, moet u, naast het trajectdefect, een opmerkelijke trilling of rolgeluid ervaren. Wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze eigenlijk ook niet meer en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat zeker een tekort aan banen veroorzaakt. Onderzoek hun toestand en laat ze indien nodig uitwisselen.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor Land Rover Discovery Sport?

Mijn Land Rover Discovery Sport trekt naar rechts vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Land Rover Discovery Sport die naar rechts trekt en trillingen maakt door de schokdempers. Of het nu gaat om de dempercup, je vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elke tekortkoming in verband met de schokdempers kan het normale gedrag van de Land Rover Discovery Sport hinderen. Toch moet u een geluid voelen wanneer u bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers onderzoeken en vraag uw automonteur indien nodig om vervanging.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector