Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Land Rover Discovery trekt naar links, wat te doen?

Autorijden is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid, onze wegen zijn niet altijd veilig en ongeacht of het regent, waait of sneeuwt, hebben we vaak geen andere keuze dan onze Land Rover Discovery te nemen. Omdat we de verkeersomstandigheden niet kunnen beïnvloeden, proberen we in ieder geval een veilige auto te hebben! Als u niet zeker bent, als u het gevoel heeft dat uw Land Rover Discovery trekt naar links, dan zit je goed. We hebben de beslissing genomen om dit artikel samen te stellen om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u snel veilig te voelen achter het stuur van uw auto. Hiervoor gaan we eerst kijken naar de oorzaken van een Land Rover Discovery die trillingsvrij naar links trekt en tot slot een auto die trillingsvrij naar links trekt.

Land Rover Discovery die zonder trillingen naar links trekt

Land Rover Discovery trekt naar links vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met het geval van uw Land Rover Discovery die zonder trillingen naar links trekt, een van de meest elementaire bronnen van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, in feite is het parallellisme de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, deze aanpassing wordt meestal bereikt wanneer u uw banden verwisselt. Hoewel het ingewikkeld of zelfs onmogelijk is om de staat van uw uitlijning te kennen, kunt u naar de zijwanden van uw banden kijken. Als u abnormale slijtage aan uw Land Rover Discovery opmerkt, is de kans groot dat de uitlijning de oorzaak is. Ga in dit geval naar uw garage of bandenspecialist om het te corrigeren.

Weiterlesen:
Hoe het versnellingsbaklek op Land Rover Discovery Sport te verhelpen?

Land Rover Discovery trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige trigger voor een auto die naar links trekt. In werkelijkheid, als je een verschil in druk op uw banden, het is duidelijk dat uw Land Rover Discovery geen stabiel stuur meer is. Controleer daarom de spanning van alle vier de banden. Naast het risico op een ongeval als u merkt dat uw Land Rover Discovery door de bandenspanning naar links trekt, versnelt u de slijtage van de banden. En als gevolg daarvan zul je ze sneller moeten verwisselen.

Mijn Land Rover Discovery trekt naar links en ik ervaar trillingen:

Land Rover Discovery trekt naar links vanwege de stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Land Rover Discovery die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste veel voorkomende oorzaak van een trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In werkelijkheid, wanneer ze te versleten zijn, nemen ze niet langer hun doel van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende elementen van uw voorste aandrijflijn, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing veroorzaakt en de mogelijkheid als ze meer aan één kant versleten zijn dan de andere die uw Land Rover Discovery naar links trekt. Controleer hun staat en verwissel ze indien nodig. Als je meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, lees dan ons gedetailleerde artikel.

Mijn Land Rover Discovery trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid je Land Rover Discovery naar links trekt is dat een van je lagers, over het algemeen de voorste, dood is, zou u bovendien door de baangebrek een opmerkelijke trilling of rolgeluid moeten ondergaan. In werkelijkheid, wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze niet langer zo goed en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat zeker een baantekort veroorzaakt. Controleer hun staat en laat ze indien nodig verwisselen.

Weiterlesen:
Hoe het motorlicht Land Rover Discovery Sport uit te schakelen?

Mijn Land Rover Discovery trekt naar links door de schokbrekers

Last but not least, jouw Land Rover Discovery die naar links trekt en trillingen veroorzaakt door de schokdempers. Ongeacht of het de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder is, elk gebrek dat verband houdt met de schokdempers kan het natuurlijke gedrag van de Land Rover Discovery verstoren. Toch moet u een geluid horen als u bijvoorbeeld over drempels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers nakijken en vraag indien nodig uw monteur om vervanging.

Als u meer handleidingen over de Land Rover Discovery nodig heeft, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector