Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Land Rover Discovery trekt naar rechts, wat te doen?

Het besturen van een voertuig is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid, onze sporen zijn niet altijd veilig en of het nu regent, waait of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Land Rover Discovery te nemen. Omdat we niet kunnen ingrijpen op de verkeersomstandigheden, proberen we minimaal een veilige auto te hebben! Als u niet ontspannen bent, als u de indruk heeft dat uw Land Rover Discovery trekt naar rechts, dan bent u op de juiste plaats. We hebben ervoor gekozen om de inhoud van dit artikel te schrijven om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u vrij snel veilig te voelen achter het stuur van uw auto. Hiervoor gaan we eerst kijken naar de oorzaken van een Land Rover Discovery die trillingsvrij naar rechts trekt en tot slot een auto die trillingsvrij naar rechts trekt.

Land Rover Discovery die zonder trillingen naar rechts trekt

Land Rover Discovery trekt naar rechts vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met het geval van uw Land Rover Discovery die naar rechts trekt zonder trillingen, een van de meest typische oorzaken van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, eigenlijk is het parallellisme de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, wordt deze aanpassing meestal uitgevoerd wanneer u uw banden verwisselt. Ook al is het moeilijk of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden onderzoeken. Als u abnormale slijtage aan uw Land Rover Discovery ontdekt, is het zeker dat de uitlijning de oorzaak is. Ga in dit geval naar uw garage of bandenspecialist om het te laten corrigeren.

Weiterlesen:
Ruitenwisser vast op Land Rover Discovery

Land Rover Discovery trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige oorzaak van een auto die naar rechts trekt. In feite, als u een verschil in druk op uw banden, het is duidelijk dat uw Land Rover Discovery geen stabiel stuur meer is. Kijk daarom goed naar de spanning van alle vier de banden. Naast het risico op een ongeval als u merkt dat uw Land Rover Discovery door de bandenspanning naar links trekt, versnelt u de slijtage van de banden. En daardoor zul je ze sneller moeten veranderen.

Mijn Land Rover Discovery trekt naar rechts en ik ervaar trillingen:

Land Rover Discovery trekt naar rechts vanwege de silentblocks

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Land Rover Discovery die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste algemene oorzaak van een trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In feite, wanneer ze te versleten zijn, zullen ze hun rol van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende auto-onderdelen van uw voorste aandrijflijn niet langer aankunnen, wat resulteert in een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid als ze meer aan de ene kant gedragen dan aan de andere die uw Land Rover Discovery naar rechts trekt. Onderzoek hun staat en verander ze indien nodig. Als je meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, blader dan door onze gedetailleerde artikelinhoud.

Mijn Land Rover Discovery trekt naar rechts door de lagers

Een andere mogelijkheid je Land Rover Discovery naar rechts trekt is dat een van je lagers, meestal de voorste, dood is, zou u, naast het trajectprobleem, een bijzondere trilling of rolgeluid moeten ervaren. In feite, wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze ook niet meer en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat zeker leidt tot een trajectprobleem. Onderzoek hun staat en laat ze zo nodig verwisselen.

Weiterlesen:
Hoe de luchtmassameter op de Land Rover Discovery Sport reinigen?

Mijn Land Rover Discovery trekt naar rechts door de schokbrekers

Last but not least, jouw Land Rover Discovery die naar rechts trekt en trillingen veroorzaakt door de schokbrekers. Of het nu de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder is, elk probleem met betrekking tot de schokdempers kan het normale gedrag van de Land Rover Discovery beïnvloeden. Toch moet je geluid horen als je bijvoorbeeld over drempels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokdempers nakijken en vraag uw reparatiewerkplaats indien nodig om vervanging.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector