Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Land Rover Evoque trekt naar links, wat moet ik doen?

Autorijden is voor de meesten van ons een dagelijkse bezigheid, onze wegen zijn niet altijd veilig, en het maakt niet uit of het regent, waait of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Land Rover Evoque te nemen. Omdat we niet in staat zijn om te reageren op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u er niet zeker van bent, als u de indruk heeft dat uw Land Rover Evoque trekt naar links, dan bent u op de juiste plek. We hebben er allemaal voor gekozen om dit artikel te publiceren om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u vrij snel veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit mogelijk te maken, zullen we eerst kijken naar de oorzaken van een Land Rover Evoque die zonder trillingen naar links trekt en om te eindigen, een auto die met trillingen naar links trekt.

Land Rover Evoque die zonder trillingen naar links trekt

Land Rover Evoque trekt naar links vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Land Rover Evoque die zonder trillingen naar links trekt, een van de meest klassieke bronnen van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, in feite is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, deze afstelling wordt normaal gesproken bereikt wanneer u uw banden vervangt. Hoewel het moeilijk of zelfs onmogelijk is om de staat van uw uitlijning te achterhalen, kunt u de zijwanden van uw banden onderzoeken. Als u abnormale slijtage opmerkt aan uw Land Rover Evoque, is het hoogstwaarschijnlijk dat de uitlijning de schuld is. Ga in dat geval naar uw garage of bandenspecialist om het op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch installeren Land Rover Evoque?

Land Rover Evoque trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige trigger voor een auto die naar links trekt. Als u een drukverschil op uw banden, het is logisch dat uw Land Rover Evoque geen stabiele besturing meer is. Vergeet daarom niet om de spanning van alle vier de banden te controleren. Naast het risico op een ongeluk als u voelt dat uw Land Rover Evoque naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En daardoor zult u ze sneller moeten vervangen.

Mijn Land Rover Evoque trekt naar links en ik voel trillingen:

Land Rover Evoque trekt naar links door stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Land Rover Evoque die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste regelmatige rechtvaardiging van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In feite zullen ze, wanneer ze te versleten zijn, hun rol van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende auto-onderdelen van uw voorste aandrijflijn niet langer beheren, wat resulteert in een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid als ze meer versleten zijn aan de ene kant dan de andere die uw Land Rover Evoque naar links trekt. Controleer hun staat en vervang ze indien nodig. Als je echt meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, lees dan ons specifieke artikel.

Mijn Land Rover Evoque trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Land Rover Evoque trekt naar links is dat een van uw lagers, meestal de voorste, is dood, moet u, naast het trajectprobleem, een bijzondere trilling of rolgeluid tegenkomen. Als lagers beschadigd zijn, draaien ze zelfs niet meer en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat onvermijdelijk in een trajectprobleem terechtkomt. Controleer hun staat en laat ze indien nodig vervangen.

Weiterlesen:
Waar vind ik de hoornzekering op Land Rover Evoque?

Mijn Land Rover Evoque trekt naar links vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Land Rover Evoque die naar links trekt en trillingen veroorzaakt door de schokdempers. Of het nu gaat om de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk probleem met betrekking tot de schokdempers kan het normale gedrag van de Land Rover Evoque verstoren. U moet echter een geluid voelen wanneer u bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers nakijken en vraag eventueel uw monteur om vervanging.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Evoque-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector