Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Land Rover Range Rover trekt naar links, wat moet ik doen?

Het besturen van een auto is voor de meesten van ons een dagelijkse bezigheid, onze wegen zijn niet per se veilig, en het maakt niet uit of het regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keus dan onze Land Rover Range Rover te nemen. Omdat we niet in staat zijn om te reageren op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u de indruk heeft dat uw De Land Rover Range Rover trekt naar links, dan ben je op de goede pagina. Ons team heeft ervoor gekozen dit artikel te publiceren om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u vrij snel veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de oorzaken van een Land Rover Range Rover die zonder trillingen naar links trekt en tot slot een auto die met trillingen naar links trekt.

Land Rover Range Rover die zonder trillingen naar links trekt

Land Rover Range Rover trekt naar links vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Land Rover Range Rover die zonder trillingen naar links trekt, een van de meest fundamentele wortels van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, in werkelijkheid is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, wordt deze afstelling meestal uitgevoerd wanneer u uw banden verwisselt. Hoewel het lastig of zelfs onmogelijk is om de staat van uw uitlijning te weten, kunt u de zijwanden van uw banden bekijken.Als u abnormale slijtage van uw Land Rover Range Rover opmerkt, is het hoogstwaarschijnlijk dat de uitlijning de schuld is. Ga in dat geval naar uw werkplaats of bandenexpert om het probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de accu van mijn Land Rover Range Rover Evoque loskoppelen?

Land Rover Range Rover trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige oorzaak van een auto die naar links trekt. Inderdaad, als je een drukverschil op uw banden, het is duidelijk dat uw Land Rover Range Rover niet langer een stabiele besturing is. Zorg er dus voor dat u de spanning van alle vier de banden onderzoekt. Naast het risico op letsel als u ziet dat uw Land Rover Range Rover naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En als gevolg hiervan moet u ze sneller verwisselen.

Mijn Land Rover Range Rover trekt naar links en ik kom trillingen tegen:

Land Rover Range Rover trekt naar links vanwege de stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Land Rover Range Rover die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste basisreden van baanfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. Inderdaad, wanneer ze te beschadigd zijn, beheren ze niet langer hun taak van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende eenheden van uw voorste aandrijflijn, wat leidt tot een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid dat ze aan één kant meer versleten zijn dan de andere die uw Land Rover Range Rover naar links trekt. Controleer hun staat en verwissel ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, lees dan ons gedetailleerde artikel.

Mijn Land Rover Range Rover trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Land Rover Range Rover trekt naar links is dat een van uw lagers, meestal de voorste, is dood, moet u, naast het traject tekort, een bijzondere trilling of rolgeluid tegenkomen. Inderdaad, wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze ook niet meer en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat automatisch leidt tot een tekort aan de baan. Controleer hun staat en laat ze indien nodig vervangen.

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Land Rover Range Rover Evoque opnieuw in te stellen

Mijn Land Rover Range Rover trekt naar links vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Land Rover Range Rover die naar links trekt en trillingen produceert door de schokdempers. Ongeacht de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elke tekortkoming van de schokdempers kan het normale gedrag van de Land Rover Range Rover verstoren. U moet echter een geluid voelen als u bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers nakijken en vraag uw reparatiewerkplaats indien nodig om vervanging.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector