Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Lexus IS trekt naar links, wat moet ik doen?

Autorijden is voor de meesten van ons een dagelijkse bezigheid, onze paden zijn niet altijd veilig en of het nu regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Lexus IS te nemen. Omdat we niet in staat zijn om te reageren op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u niet ontspannen bent, als u het gevoel heeft dat uw Lexus IS trekt naar links, dan zit je op de goede website. We hebben besloten deze inhoud te schrijven om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u snel veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit mogelijk te maken, zullen we eerst kijken naar de triggers van een Lexus IS die zonder trillingen naar links trekt en ten slotte een auto die met trillingen naar links trekt.

Lexus IS die zonder trillingen naar links trekt

Lexus IS trekt naar links vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met het geval van uw Lexus IS die zonder trillingen naar links trekt, een van de meest voorkomende oorzaken van een niet-recht traject op een auto is de uitlijning, in feite is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen wordt deze afstelling meestal bereikt wanneer u uw banden vervangt. Desalniettemin is het moeilijk of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt naar de zijwanden van uw banden kijken, als u abnormale slijtage van uw Lexus IS opmerkt, is het zeker dat de uitlijning de schuld is. Ga in dat geval naar uw garage of bandenexpert om het probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Lexus IS, wat te doen?

Lexus trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige oorzaak van een auto die naar links trekt. Eigenlijk, als je een drukverschil op uw banden, het is logisch dat uw Lexus IS geen stabiele besturing meer is. Vergeet dus niet om de spanning van alle vier de banden te onderzoeken. Naast het risico op een ongeluk als u voelt dat uw Lexus IS naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En daardoor zult u ze sneller moeten vervangen.

Mijn Lexus IS trekt naar links en ik voel trillingen:

Lexus IS trekt naar links vanwege de stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Lexus IS die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste regelmatige reden van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In feite, wanneer ze te versleten zijn, nemen ze niet langer hun taak van schokdemper en bindmiddel op zich tussen de verschillende eenheden van uw voorste aandrijflijn, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing kan veroorzaken en de mogelijkheid dat ze aan één kant meer versleten zijn dan de andere die uw Lexus IS naar links trekt. Onderzoek hun toestand en vervang ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over zorgen over de stille blokken, ga dan door onze specifieke inhoud.

Mijn Lexus IS trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Lexus IS trekt naar links is dat een van uw lagers, meestal de voorste, is dood, moet u, naast het trajectdefect, een bepaalde trilling of rolgeluid tegenkomen. In feite, als lagers beschadigd zijn, draaien ze ook niet meer en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat als gevolg een baanfout kan veroorzaken. Onderzoek hun toestand en laat ze indien nodig uitwisselen.

Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op de Lexus IS controleren?

Mijn Lexus IS trekt naar links vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Lexus IS die naar links trekt en trillingen veroorzaakt door de schokdempers. Of het nu gaat om de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk defect dat verband houdt met de schokdempers kan het natuurlijke gedrag van de Lexus IS verstoren. U zou echter een geluid moeten ervaren wanneer u bijvoorbeeld over hobbels of op verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers onderzoeken en vraag uw reparatiewerkplaats indien nodig om vervanging.

Als u meer handleidingen over de Lexus IS wenst, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector