Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Lexus IS trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Autorijden is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid, onze paden zijn niet per se veilig, en het maakt niet uit of het regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Lexus IS te nemen. Omdat we niet kunnen inspelen op verkeersomstandigheden, proberen we minimaal een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u het gevoel heeft dat uw Lexus IS trekt naar rechts, dan bent u op de juiste plek. Ons team heeft ervoor gekozen dit artikel te schrijven om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u vrij snel veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit te doen, zullen we eerst de triggers bekijken van een Lexus IS die trillingen naar rechts trekt en tot slot een auto die met trillingen naar rechts trekt.

Lexus IS die zonder trillingen naar rechts trekt

Lexus IS trekt naar rechts vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met het geval van uw Lexus IS, die zonder trillingen naar rechts trekt, een van de meest klassieke oorsprong van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, eigenlijk is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen , deze aanpassing wordt normaal gesproken bereikt wanneer u uw banden verwisselt. Desalniettemin is het lastig of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te weten, u kunt naar de zijwanden van uw banden kijken, als u abnormale slijtage aan uw Lexus IS ziet, is het zeker dat de uitlijning de schuld is. Ga in dat geval naar uw monteur of bandenexpert om het op te lossen.

Weiterlesen:
Motor trilt op Lexus IS, wat te doen?

Lexus trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige trigger voor een auto die naar rechts trekt. In werkelijkheid, als u een drukverschil op uw banden, het is rationeel dat uw Lexus IS geen stabiele besturing meer is. Zorg er dus voor dat u de spanning van alle vier de banden controleert. Bovendien loopt u het risico op een ongeval als u tegenkomt dat uw Lexus IS naar links trekt vanwege de bandenspanning, waardoor u de slijtage van de banden versnelt. En daarom moet u ze sneller verwisselen.

Mijn Lexus IS trekt naar rechts en ik kom trillingen tegen:

Lexus IS trekt naar rechts vanwege de stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Lexus IS die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste algemene oorzaak van een trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In werkelijkheid zullen ze, wanneer ze te beschadigd zijn, hun taak van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende delen van uw voorste aandrijflijn niet langer aan, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing kan veroorzaken en de mogelijkheid dat ze meer op één worden gedragen kant dan de andere die uw Lexus IS naar rechts trekt. Controleer hun staat en verwissel ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, bladert u door ons specifieke artikel.

Mijn Lexus IS trekt naar rechts vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Lexus IS trekt naar rechts is dat een van uw lagers, over het algemeen de voorste, is dood, moet u, naast het trajectdefect, een bepaalde trilling of rolgeluid tegenkomen. In werkelijkheid, als lagers beschadigd zijn, roteren ze niet meer en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat als gevolg een baanfout kan veroorzaken. Controleer hun staat en laat ze indien nodig uitwisselen.

Weiterlesen:
Hoe het motorlicht Lexus IS uitschakelen?

Mijn Lexus IS trekt naar rechts vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Lexus IS die naar rechts trekt en trillingen maakt door de schokdempers. Ongeacht de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk defect dat relevant is voor de schokdempers, kan het algemene gedrag van de Lexus IS verstoren. Toch moet u een geluid maken als u bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers onderzoeken en vraag uw automonteur indien nodig om vervanging.

Voor meer tips over de Lexus IS kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector