Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Lexus UX trekt naar rechts, wat te doen?

Autorijden is voor de meesten van ons een dagelijkse bezigheid, onze circuits zijn niet altijd veilig en het maakt niet uit of het regent, waait of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Lexus UX te nemen. Omdat we de verkeersomstandigheden niet kunnen beïnvloeden, proberen we in ieder geval een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u het gevoel heeft dat uw Lexus UX trekt naar rechts, dan bent u op de juiste plaats. Ons team heeft besloten dit artikel te schrijven om u te helpen de oorzaak van dit probleem te ontdekken en u vrij snel veilig achter het stuur van uw auto te laten voelen. Hiervoor gaan we eerst kijken naar de oorzaken van een Lexus UX die zonder trillingen naar rechts trekt en tot slot een auto die met trillingen naar rechts trekt.

Lexus UX die zonder trillingen naar rechts trekt

Lexus UX trekt naar rechts vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met het geval van uw Lexus UX die zonder trillingen naar rechts trekt, een van de meest klassieke wortels van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, de waarheid is dat het parallellisme de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, wordt deze afstelling meestal uitgevoerd wanneer u uw banden vervangt. Desalniettemin is het moeilijk of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden controleren, als u abnormale slijtage op uw Lexus UX ziet, is de kans groot dat de uitlijning de oorzaak is. Ga in dat geval naar je garage of bandenspecialist om het op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Lexus UX veranderen?

Lexus UX trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige trigger voor een auto die naar rechts trekt. Als u een drukverschil op je banden, is het logisch dat je Lexus UX geen stabiele besturing meer is. Vergeet dus niet de spanning van alle vier de banden te controleren. Naast het risico op een ongeval als u voelt dat uw Lexus UX door de bandenspanning naar links trekt, versnelt u de slijtage van de banden. En daarom zul je ze sneller moeten vervangen.

Mijn Lexus UX trekt naar rechts en ik voel trillingen:

Lexus UX trekt naar rechts vanwege de stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Lexus UX die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste bekende trigger van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. Sterker nog, als ze te versleten zijn, nemen ze niet meer hun taak op zich als schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende delen van uw voorste aandrijflijn, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing veroorzaakt en de mogelijkheid dat ze meer aan één kant versleten zijn dan de andere die uw Lexus UX naar rechts trekt. Controleer hun staat en vervang ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, blader dan door ons specifieke artikel.

Mijn Lexus UX trekt naar rechts door de lagers

Een andere mogelijkheid je Lexus UX naar rechts trekt is dat een van je lagers, meestal de voorste, dood is, moet u, naast het baandefect, een bepaalde trilling of rolgeluid ondergaan. Wanneer lagers beschadigd zijn, roteren ze ook niet meer en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat zeker een baanfout veroorzaakt. Controleer hun toestand en laat ze indien nodig verwisselen.

Weiterlesen:
Hoe foutcode lezen op Lexus UX?

Mijn Lexus UX trekt naar rechts door de schokdempers

Last but not least, jouw Lexus UX die naar rechts trekt en trillingen produceert door de schokdempers. Ongeacht of het de dempercup is, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk defect dat verband houdt met de schokdempers kan het algemene gedrag van de Lexus UX verstoren. U moet wel een geluid voelen als u bijvoorbeeld over drempels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokdempers inspecteren en vraag uw automonteur om vervanging indien nodig.

Kijk voor meer tips over de Lexus UX in de categorie Lexus UX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector