Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Lincoln Continental trekt naar links, wat moet ik doen?

Autorijden is voor velen van ons een dagelijkse bezigheid, onze banen zijn niet altijd veilig, en of het nu regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Lincoln Continental te nemen. Omdat we niet in staat zijn om te reageren op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilig voertuig te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u het gevoel heeft dat uw Lincoln Continental trekt naar links, dan ben je op de goede pagina. We hebben allemaal besloten om deze inhoudspagina samen te stellen om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u zo snel mogelijk veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de triggers bekijken van een Lincoln Continental die zonder trillingen naar links trekt en ten slotte een auto die met trillingen naar links trekt.

Lincoln Continental die zonder trillingen naar links trekt

Lincoln Continental trekt naar links vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Lincoln Continental die zonder trillingen naar links trekt, een van de meest voorkomende wortels van een niet-rechte baan op een voertuig is de uitlijning, in feite is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, deze afstelling wordt normaal gesproken uitgevoerd wanneer u uw banden verwisselt. Ondanks het feit dat het ingewikkeld of zelfs onmogelijk is om de toestand van uw uitlijning te kennen, kunt u de zijwanden van uw banden bekijken.Als u abnormale slijtage opmerkt aan uw Lincoln Continental, is het waarschijnlijk dat de uitlijning een fout heeft gemaakt. Ga in dergelijke gevallen naar uw monteur of bandenprofessional om het op te lossen.

Weiterlesen:
Het motorlampje blijft branden op Lincoln Continental

Lincoln Continental trekt naar links vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet het enige motief voor een auto die naar links trekt. Eigenlijk, als je een drukverschil op uw banden, het is duidelijk dat uw Lincoln Continental geen stabiele besturing meer is. Zorg er daarom voor dat u de spanning van alle vier de banden controleert. Naast het risico op een ongeval als u uw Lincoln Continental tegenkomt omdat u naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En als gevolg hiervan moet u ze sneller verwisselen.

Mijn Lincoln Continental trekt naar links en ik kom trillingen tegen:

Lincoln Continental trekt naar links vanwege de stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Lincoln Continental die naar links trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste regelmatige rechtvaardiging van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. Als ze te versleten zijn, nemen ze niet langer hun taak van schokdemper en bindmiddel op zich tussen de verschillende auto-onderdelen van uw voorste aandrijflijn, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing zal veroorzaken en de mogelijkheid dat ze aan één kant meer versleten zijn dan de andere die uw Lincoln Continental naar links trekt. Controleer hun toestand en verwissel ze indien nodig. Als u echt meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, lees dan onze gedetailleerde inhoudspagina.

Mijn Lincoln Continental trekt naar links vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Lincoln Continental trekt naar links is dat een van uw lagers, over het algemeen de voorste, is dood, je zou bovendien, aan het trajectprobleem, een opmerkelijke trilling of rolgeluid moeten ondergaan. Als lagers beschadigd zijn, draaien ze ook niet meer en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat automatisch een trajectprobleem zal veroorzaken. Controleer hun toestand en laat ze indien nodig veranderen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lincoln Continental vervangen?

Mijn Lincoln Continental trekt naar links vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Lincoln Continental die naar links trekt en trillingen genereert door de schokdempers. Ongeacht de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk probleem met betrekking tot de schokdempers kan het normale gedrag van de Lincoln Continental verstoren. Toch zou u een geluid moeten ervaren wanneer u bijvoorbeeld over hobbels of op verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokdempers nakijken en vraag uw automonteur indien nodig om vervanging.

Als je meer gidsen over de Lincoln Continental wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector