Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Lincoln Continental trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Het besturen van een auto is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid, onze paden zijn niet altijd veilig en of het nu regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Lincoln Continental te nemen. Omdat we niet kunnen inspelen op verkeersomstandigheden, proberen we minimaal een veilige auto te hebben! Als u niet zeker bent, als u de indruk heeft dat uw Lincoln Continental trekt naar rechts, dan ben je op de goede pagina. We hebben allemaal besloten om de inhoud van dit artikel te publiceren om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u snel veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken naar de triggers van een Lincoln Continental die trillingen naar rechts trekt en om te eindigen, een auto die met trillingen naar rechts trekt.

Lincoln Continental die zonder trillingen naar rechts trekt

Lincoln Continental trekt naar rechts vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Lincoln Continental die zonder trillingen naar rechts trekt, een van de meest klassieke bronnen van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, de realiteit is dat de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen, deze afstelling gebeurt normaal gesproken als u uw banden verwisselt. Ook al is het ingewikkeld of zelfs onmogelijk om de toestand van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden onderzoeken. Als u abnormale slijtage van uw Lincoln Continental vaststelt, is het waarschijnlijk dat de uitlijning een fout heeft gemaakt. Ga in dat geval naar uw garage of bandenspecialist om het op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Lincoln Continental?

Lincoln Continental trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige trigger voor een auto die naar rechts trekt. Inderdaad, als je een drukverschil op uw banden, het is logisch dat uw Lincoln Continental geen stabiele besturing meer is. Denk er dus aan om de spanning van alle vier de banden te onderzoeken. Naast het risico op een ongeval als u uw Lincoln Continental tegenkomt omdat u naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En daarom moet u ze sneller wijzigen.

Mijn Lincoln Continental trekt naar rechts en ik kom trillingen tegen:

Lincoln Continental trekt naar rechts vanwege de stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Lincoln Continental die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste veel voorkomende rechtvaardiging van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. Inderdaad, wanneer ze te beschadigd zijn, beheren ze hun taak van schokdemper en bindmiddel niet meer tussen de verschillende elementen van uw voorste aandrijflijn, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing zal veroorzaken en de mogelijkheid dat ze aan één kant meer versleten zijn dan de andere die uw Lincoln Continental naar rechts trekt. Controleer hun toestand en verander ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, bladert u door onze specifieke artikelinhoud.

Mijn Lincoln Continental trekt naar rechts vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Lincoln Continental trekt naar rechts is dat een van uw lagers, meestal de voorste, is dood, je moet, naast het trajectdefect, een opmerkelijke trilling of rolgeluid voelen. Inderdaad, wanneer lagers beschadigd zijn, zullen ze ook niet meer roteren en de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd vertragen, wat onvermijdelijk een baanfout zal veroorzaken. Controleer hun toestand en laat ze indien nodig verwisselen.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Lincoln Continental?

Mijn Lincoln Continental trekt naar rechts vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Lincoln Continental die naar rechts trekt en trillingen produceert door de schokdempers. Het maakt niet uit of het de dempercup is, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk defect in verband met de schokdempers kan het natuurlijke gedrag van de Lincoln Continental verstoren. Toch moet u een geluid maken als u bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers onderzoeken en vraag uw monteur om vervanging indien nodig.

Als je meer gidsen over de Lincoln Continental wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector