Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Lincoln MKZ trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Autorijden is voor de meesten van ons een dagelijkse bezigheid, onze paden zijn niet altijd veilig en of het nu regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Lincoln MKZ te nemen. Omdat we niet in staat zijn om te reageren op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u het gevoel heeft dat uw Lincoln MKZ trekt naar rechts, dan bent u op de juiste plek. We hebben allemaal de beslissing genomen om deze inhoud te maken om u te helpen de oorzaak van dit probleem te achterhalen en u zo snel mogelijk veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit mogelijk te maken, zullen we eerst kijken naar de triggers van een Lincoln MKZ die trillingen naar rechts trekt en ten slotte een auto die trillingen naar rechts trekt.

Lincoln MKZ die zonder trillingen naar rechts trekt

Lincoln MKZ trekt naar rechts vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Lincoln MKZ die zonder trillingen naar rechts trekt, een van de meest klassieke bronnen van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, eigenlijk is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen , wordt deze afstelling over het algemeen voltooid wanneer u uw banden verwisselt. Desalniettemin is het moeilijk of zelfs onmogelijk om de staat van uw uitlijning te weten, u kunt naar de zijwanden van uw banden kijken. Als u abnormale slijtage van uw Lincoln MKZ opmerkt, is het zeker dat de uitlijning fout is. Ga in dat geval naar uw werkplaats of bandenexpert om het op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Lincoln MKZ opvouwen?

Lincoln MKZ trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige reden voor een auto die naar rechts trekt. Als u een drukverschil op uw banden, het is duidelijk dat uw Lincoln MKZ geen stabiele besturing meer is. Vergeet dus niet om de spanning van alle vier de banden te controleren. Naast het risico op een ongeluk als u voelt dat uw Lincoln MKZ naar links trekt vanwege de bandenspanning, versnelt u de slijtage van de banden. En als gevolg hiervan zult u ze sneller moeten wijzigen.

Mijn Lincoln MKZ trekt naar rechts en ik voel trillingen:

Lincoln MKZ trekt naar rechts vanwege de stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Lincoln MKZ die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste basistrigger van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. Sterker nog, als ze te beschadigd zijn, nemen ze niet langer hun doel van schokdemper en bindmiddel tussen de verschillende elementen van uw voorste aandrijflijn over, wat resulteert in een gebrek aan stabiliteit in de besturing en de mogelijkheid als ze meer op één worden gedragen kant dan de andere die uw Lincoln MKZ naar rechts trekt. Onderzoek hun toestand en verander ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, ga dan door onze gedetailleerde inhoud.

Mijn Lincoln MKZ trekt naar rechts vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Lincoln MKZ trekt naar rechts is een van uw lagers, over het algemeen de voorste, is dood, moet u, naast het trajectdefect, een enkele trilling of rolgeluid ervaren. Wanneer lagers beschadigd zijn, draaien ze zelfs niet meer en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat automatisch resulteert in een baangebrek. Onderzoek hun toestand en laat ze indien nodig vervangen.

Weiterlesen:
Wanneer schokdempers Lincoln MKZ vervangen?

Mijn Lincoln MKZ trekt naar rechts vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Lincoln MKZ die naar rechts trekt en trillingen produceert door de schokdempers. Het maakt niet uit of het de dempercup is, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elke tekortkoming in verband met de schokdempers kan het normale gedrag van de Lincoln MKZ hinderen. Toch zou u een geluid moeten ervaren wanneer u bijvoorbeeld over hobbels of op verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers onderzoeken en vraag uw autotechnicus indien nodig om vervanging.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKZ in de categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector