Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Mijn Lincoln Navigator trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Autorijden is voor velen van ons een dagelijkse bezigheid, onze tracks zijn niet altijd veilig, en het maakt niet uit of het regent, winderig of sneeuwt, we hebben vaak geen andere keuze dan onze Lincoln Navigator te nemen. Omdat we niet kunnen reageren op verkeersomstandigheden, proberen we op zijn minst een veilige auto te hebben! Als u zich niet op uw gemak voelt, als u de indruk heeft dat uw Lincoln Navigator trekt naar rechts, dan ben je in het goede. Ons team heeft besloten om de inhoud van dit artikel te maken om u te helpen de bron van dit probleem te achterhalen en u snel veilig achter het stuur van uw auto te voelen. Om dit mogelijk te maken, zullen we in eerste instantie kijken naar de oorzaken van een Lincoln Navigator die zonder trillingen naar rechts trekt en tot slot een auto die met trillingen naar rechts trekt.

Lincoln Navigator die zonder trillingen naar rechts trekt

Lincoln Navigator trekt naar rechts vanwege de uitlijning

Laten we beginnen met de omstandigheid van uw Lincoln Navigator die zonder trillingen naar rechts trekt, een van de meest klassieke bronnen van een niet-rechte baan op een auto is de uitlijning, eigenlijk is de parallelliteit de aanpassing van de verticale hoek van de wielen , deze afstelling wordt over het algemeen gedaan als u uw banden verwisselt. Desalniettemin is het ingewikkeld of zelfs onmogelijk om de toestand van uw uitlijning te kennen, u kunt de zijwanden van uw banden bekijken, als u abnormale slijtage aan uw Lincoln Navigator ziet, is het hoogstwaarschijnlijk dat de uitlijning de schuld is. Ga in dat geval naar uw servicegarage of bandenexpert om het probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Lincoln Navigator doen?

Lincoln Navigator trekt naar rechts vanwege de banden

Over banden gesproken, parallellisme is niet de enige reden voor een auto die naar rechts trekt. In feite, als u een drukverschil op uw banden, is het logisch dat uw Lincoln Navigator geen stabiele besturing meer is. Zorg er dus voor dat u de spanning van alle vier de banden onderzoekt. Bovendien loopt u het risico op slijtage als u merkt dat uw Lincoln Navigator naar links trekt vanwege de bandenspanning, waardoor u de slijtage van de banden versnelt. En u zult ze daarom sneller moeten wijzigen.

Mijn Lincoln Navigator trekt naar rechts en ik kom trillingen tegen:

Lincoln Navigator trekt naar rechts vanwege de stille blokken

Laten we nu eens kijken naar het geval van een Lincoln Navigator die naar rechts trekt maar ook trillingen in het stuur veroorzaakt. De eerste bekende rechtvaardiging van trajectfout plus trilling is dat je stille blokken dood zijn. In feite, wanneer ze te beschadigd zijn, kunnen ze hun taak van schokdemper en bindmiddel niet langer aan tussen de verschillende auto-onderdelen van uw voorste aandrijflijn, wat een gebrek aan stabiliteit in de besturing creëert en de mogelijkheid als ze meer op één worden gedragen kant dan de andere die uw Lincoln Navigator naar rechts trekt. Controleer hun toestand en verander ze indien nodig. Als u meer informatie wilt over problemen met de stille blokken, lees dan onze specifieke artikelinhoud.

Mijn Lincoln Navigator trekt naar rechts vanwege de lagers

Een andere mogelijkheid uw Lincoln Navigator trekt naar rechts is dat een van uw lagers, meestal de voorste, is dood, moet u, naast het trajectdefect, een enkele trilling of rolgeluid ervaren. In feite, als lagers beschadigd zijn, draaien ze niet meer zo goed en vertragen ze de rotatie van het wiel waarop ze zijn geïnstalleerd, wat zeker een baanfout veroorzaakt. Controleer hun toestand en laat ze indien nodig vervangen.

Weiterlesen:
Prijs vervanging remschijf voor Lincoln Navigator?

Mijn Lincoln Navigator trekt naar rechts vanwege de schokdempers

Last but not least, jouw Lincoln Navigator die naar rechts trekt en trillingen genereert door de schokdempers. Ongeacht de dempercup, uw vermoeide veren of een verdraaide cilinder, elk defect in verband met de schokdempers kan het normale gedrag van de Lincoln Navigator beïnvloeden. Toch moet u een geluid maken als u bijvoorbeeld over hobbels of verkeersdrempels rijdt. Laat de staat van uw schokbrekers onderzoeken en vraag uw monteur om vervanging indien nodig.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector