Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motor van Lincoln MKS ratelt als het koud is

Als u het slachtoffer bent van veelvuldige geluiden op uw auto, heeft u de neiging onaangenaam te zijn. Een auto is zo complex dat het over het algemeen ingewikkeld is om de bron op te sporen en zelfs nog moeilijker om het onderdeel te vinden dat de oorzaak is. Als u ook al een koud motorgeluid heeft ervaren op uw Lincoln MKS, kunnen we u duidelijk helpen. Ons team heeft zelfs besloten dit document te schrijven om de belangrijkste oorzaken van een motor die rammelt als het koud is op uw Lincoln MKS. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het opstarten, dan vanwege verkeerde olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Lincoln MKS rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Lincoln MKS koud rammelt, vooral bij het starten en die lang daarna vervaagt, is het mogelijk dat uw motorsmering verantwoordelijk is. In feite kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) worden beschadigd en daarom de tijd nemen om de olie te laten stijgen als deze nog steeds erg dik is. Als dit uw situatie is, zou de motor die uw Lincoln MKS dichtslaat na een paar tientallen seconden weer normaal moeten werken omdat de smering van de motor normaal zal gebeuren, vergeet niet om de staat van de motor te controleren.

Motor van mijn Lincoln MKS die ratelt als hij koud is door te vloeibare olie

Een andere situatie die een motor kan verklaren die koud rammelt op uw Lincoln MKS is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet ideaal was, in feite verschillen motoroliën op hun viscositeit, die we zullen vergelijken met de «W» -waarde, de hoe hoger deze waarde, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is geselecteerd, is het mogelijk dat de smering die koud is, niet goed genoeg is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt aanbevolen, of het klikken van uw motor sterk is of als het blijft bestaan ​​op uw Lincoln MKS, aarzel dan niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Hoe pas je de mistlichten op Lincoln MKS aan?

Motor die rammelt als het koud is op mijn Lincoln MKS vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo problemen die beginnen als het koud is, kunnen uw Lincoln MKS-gloeibougies defect zijn. In feite zal een dode bougie ervoor zorgen dat de aangesloten cilinder niet opwarmt en een sterker rammelen veroorzaakt op een Lincoln MKS-motor, dus denk erover na om de staat van uw bougies onafhankelijk te evalueren met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één is betrokken zoals ze allemaal. Hier hebben we u onthuld, de belangrijkste motieven van een motor die koud op een auto slaat, aarzel niet om onze gespecialiseerde pagina voor uw auto te lezen om extra informatie te vinden over alle storingen die verband houden met uw auto.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector