Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motor van Lincoln Navigator ratelt als het koud is

Het tegenkomen van constante geluiden op uw auto is vaak vervelend, een voertuig is zo complex dat het over het algemeen moeilijk is om de oorsprong ervan te bepalen en zelfs nog moeilijker om het onderdeel te vinden dat het motiveert. In het geval dat u ook eerder een koud motorgeluid op uw Lincoln Navigator bent tegengekomen, kunnen we u zeker helpen. Onze redactie heeft zelfs besloten om deze inhoudspagina samen te stellen om de belangrijkste motieven van een motor die ratelt als het koud is op uw Lincoln Navigator. Eerst gaan we kijken naar motoren die alleen ratelen bij het starten, dan vanwege verkeerde olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Lincoln Navigator rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Lincoln Navigator een koud rammelen veroorzaakt, vooral bij het starten en het duurt niet lang daarna, is het mogelijk dat uw motorsmering verantwoordelijk is. In feite kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) slecht functioneren en daarom enige tijd nodig hebben om de olie te laten stijgen als deze nog steeds erg dik is. Als dit uw situatie is, moet de motor die uw Lincoln Navigator dichtslaat na een paar tientallen seconden weer normaal werken omdat de smering van de motor op natuurlijke wijze gebeurt, vergeet niet om de staat van de motor te controleren.

Motor van mijn Lincoln Navigator die bij koude rammelt door te vloeibare olie

Een andere optie die een motor die koud ratelt op uw Lincoln Navigator kan verklaren, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet ideaal was, in werkelijkheid verschillen motoroliën op hun viscositeit, die we zullen vergelijken met de ‘W’-waarde, de hoe hoger deze waarde, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is geselecteerd, is het mogelijk dat bij koude de smering die het toestaat niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt voorgesteld, of het klikken van uw motor sterk is of als het aanhoudt op uw Lincoln Navigator, denk niet twee keer na om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Mijn Lincoln Navigator trekt naar links, wat moet ik doen?

Motor die rammelt als het koud is op mijn Lincoln Navigator vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicaties beginnen als het koud is, het kunnen uw Lincoln Navigator-gloeibougies zijn die bijna goed kunnen worden vervangen. In feite zal een dode bougie de gekoppelde cilinder ertoe brengen niet op te warmen en zal een sterker rammelen op een Lincoln Navigator motor veroorzaken, dus denk erover na om de staat van uw bougies onafhankelijk uit te proberen met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één is maakt zich zorgen zoals ze allemaal. Hier hebben we u onthuld, de belangrijkste oorzaken van een motor die koud op een auto slaat, denk niet twee keer na om onze pagina gewijd aan uw auto te bekijken voor meer informatie over alle storingen die verband houden met uw motorvoertuig.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector